Italia: Baie de SÂNGE în club. Român, bătut până la inconștiență. Încăierare generală

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

A fost bătaie generală în clubul Pink din Firenze. Victimă a fost un român de doar 19 ani care s-a bătut cu un albanez ce ulterior și-a chemat grupul. Lupta a continuat după ce în ajutorul românului au sărit tatăl și fratele acestuia, chemați de urgență de acasă. 

Potrivit reconstituirii făcute de poliție, un băiat de 19 ani a ajuns în clubul din Firenze alături de iubita lui peruană de 18 ani. El a fost acostat de un alt băiat, mai târziu identificat ca fiind de origine albaneză, care a început să-l înjure, fapt ce i-a enervat teribil atât pe tânărul român, cât și pe iubita lui.

De aici a început cearta și apoi încăierarea: cei doi au început să se bată, dar albanezul era însoțit de o gașcă mai numeroasă care au început să lovească cu tot ce au găsit pe lângă ei. Inclusiv iubita peruană a fost lovită de pumni și picioare. Sub ploaia de lovituri, românul de 19 ani a reușit să-și sune fratele care a sosit în club alături de tatăl său. Grupul de albanezi a tăbărât și pe cei doi sosiți în viteză la club. Toți s-au luptat minute bune. 

la sosirea agenților de poliție adolescentul român era într-o baltă de sânge, însă grupul de albanezi reușise să fugă. O ambulanță i-a preluat pe român și pe iubita acestuia, care au fost transportați de urgență la spitalul Santa Maria Nuova. 

Poliția italiană a identificat deja primii suspecți albanezi și urmează să facă lumină în acest caz. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel