Italia. Badantă româncă, accident grav în aceeași noapte în care a murit bătrâna de care avea grijă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Grav accident de circulație în localitatea italiană Cossombrato. O badantă româncă s-a izbit cu mașina de un copac, după o noapte lungă în care bătrâna pe care o îngrijea a murit. 

O badantă româncă din Italia a fost implicată într-un accident rutier grav, duminică dimineață, la Cossombrato (Piemont). Femeia s-a izbit cu mașina de un copac, după o noapte lungă în care bătrâna de care avea grijă a murit.

Potrivit presei locale, românca a fost transportată de urgență la Spitalul CTO din Torino, unde medicii se luptă să-i salveze viața.

Badanta locuiește la Cortanze, dar lucra în Cossombrato, o localitate la aproximativ 6 km depărtare de casă. Femeia obișnuia să se deplaseze în fiecare zi cu automobilul personal la locul de muncă.

Ieri dimineață, în timp ce se întorcea spre casă, a pierdut însă controlul volanului și s-a izbit de un copac dintr-o grădină privată de pe marginea șoselei.

Impactul a fost deosebit de violent

 

Potrivit datelor din anchetă, impactul a fost unul deosebit de violent, astfel încât a fost necesară intervenția pompierilor de la descarcerare pentru a o scoate pe femeie dintre fiarele contorsionate. Un elicopter sosit la fața locului a transportat-o pe îngrijitoarea româncă la spital. 

Cel mai probabil, oboseala acumulată coroborată cu tristețea profundă și-au spus cuvântul în acest caz. Îngrijitoarea româncă se întorcea acasă după o noapte de nesomn și în care bătrâna pe care o îngrijise decedase sub ochii săi.

Momentan, nu se știe dacă femeia a adormit la volan, dacă a fost o clipă de neatenție sau suprafața înghețată a drumului a fost cauza derapajului mașinii pe care șoferița nu a mai reușit să o controleze.

A fost declanșată o anchetă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel