Italia. Angajatul unui spital a primit salariul timp de 15 ani, deşi nu a venit deloc la muncă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un angajat al unui spital din Italia este acuzat că nu s-a prezentat la lucru timp de 15 ani, timp în care el a fost plătit integral. Şase manageri ai spitalului sunt anchetaţi în legătură cu presupusul absenteism.

Un angajat al unui spital din Italia este acuzat că nu s-a prezentat la lucru timp de 15 ani, deşi era plătit  integral, relatează BBC, care citează presa locală, titrează Mediafax.

Bărbatul ar fi încetat să se prezinte la spitalul Ciaccio din oraşul sudic Catanzaro în 2005. Acum este cercetat pentru fraudă, extorcare şi abuz în serviciu, relatează agenţia italiană de ştiri Ansa.

Omul a primit în total 538.000 de euro pe parcursul anilor în care nu ar fi lucrat. Şase manageri ai spitalului sunt anchetaţi în legătură cu presupusul absenteism.

Angajatul unui spital a primit salariul timp de 15 ani, fără să muncească

 

Angajatul era funcţionar public şi a fost repartizat la un loc de muncă în spital în 2005. În acest moment a încetat să meargă la muncă, au spus poliţiştii.

Poliţia l-a acuzat, de asemenea, că l-a ameninţat pe managerul său în încercarea de a-l opri să depună un raport disciplinar. Managerul respectiv s-a retras ulterior, iar absenţa sa continuă nu a fost niciodată observată de succesorul său de angajaţii de la resurse umane.

Arestările sunt rezultatul unei anchete îndelungate a poliţiei asupra absenteismului şi a presupuselor fraude din sectorul public italian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel