Italia. A fost găsit trupul fără viață al lui Damian, românul dispărut fără urmă în apele lacului Viverone

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Damian, un român de 43 de ani a dispărut în apele unui lac din Italia. Duminică, Damian a intrat în apă și s-a făcut nevăzut. Trupul neînsuflețit  fost găsit după câteva zile, la 40 de metri adâncime.

Marți după-amiază a fost recuperat cadavrul lui Damian E., bărbatul de 43 de ani din Settimo Torinese care s-a înecat duminică în lacul Viverone.

Datorită unui sistem sofisticat de sonar, locul în care a fost găsit cadavrul fusese deja identificat luni seara. Corpul neînsuflețit a fost recuperat de scafandrii de la pompieri.

Căutările au fost reluate luni și marți în zori și au continuat până la mijlocul după-amiezii. Bărbatul de 43 de ani fusese înghițit de apele înghețate ale lacului duminică după-amiază. Scafandrii pompierilor, în colaborare cu carabinierii Companiei Biella, au căutat timp de 48 de ore atât în apă, cât și pe malul lacului, fără să găsească practic nimic ore în șir.

Vezi și: Tragedie într-o familie de români din Italia: un bărbat de 43 de ani a dispărut fără urmă în apele lacului Viverone

 

Cu toate acestea, s-a presupus că muncitorul român în vârstă de 43 de ani s-a înecat și nimeni nu a crezut într-un miracol. Victima ajunsese pe malul lacului Viverone pentru a petrece o zi fericită și lipsită de griji alături de familia sa: partenera, fiica și iubitul acesteia. Au luat o barcă și au plecat după-amiază în direcția Piverone.

Într-un loc deosebit de adânc, bărbatul de 43 de ani a decis să se scufunde. S-a scufundat, a dat câteva lovituri și apoi a dispărut în aer. Familia sa a dat imediat alarma. O schiță anormală a unui cadavru a fost apoi localizată la o adâncime de peste 40 de metri. Originea acelei urme a fost verificată: era cadavrul lui Damian E.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel