Italia. Româncă, agresivă cu poliţiştii care au salvat-o. A vrut să se arunce cu orice preţ în faţa unui tren

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă a fost salvată în ultima clipă de un echipaj de poliţie, chiar când voia să îşi pună capăt zilelor, în gara din Pordenone.

Femeia a vrut să se arunce sub un tren, însă spre norocul său, reacţia promptă a agenților a evitat tragedia, scrie site-ul Il Gazzettino.

În timp ce trenul regional Veneţia-Udine se apropia de staţia din Pordenone, câţiva ofiţeri ai poliţiei feroviare care tocmai şi-au încheiat programul şi aşteptau să ia trenul au observat o persoană care se apropia suspicios de şinele care depăşesc linia galbenă, care delimitează zona de siguranță.

Un moment de întârziere sau ezitare ar fi fost suficient ca femeia s-ar fi aruncat sub locomotiva din faţa călătorilor în aşteptare. 

Cu un moment înainte ca aceasta să sară, agenţii au reuşit să o ia de braţe şi să o imobilizeze, deşi românca a început să înjure şi a încercat în toate felurile să se elibereze pentru a se arunca sub trenul care sosea. Între timp, conductorul a observat agitaţia de pe peron şi a încetinit.

După ce au reuşit să o imobilizeze, agenții au sunat la 118. Se pare că românca era cunoscută deja de operatorii Poliției Feroviare din Pordenone.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel