Italia. O șoferiță româncă s-a urcat beată la volan și a provocat un accident teribil

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
sursa Ragusa News
sursa Ragusa News

O româncă a provocat la Santa Croce di Camerina (Sicilia) un accident rutier în urma căruia atât ea, cât și pasagerul din autoturism, au fost răniți. În plus, se pare că șoferița consumase alcool înainte de a se urca la volan.

În Santa Croce, carabinierii au intervenit pe strada S.P. 20, unde o tânără româncă a pierdut controlul mașinii sale și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public. Șoferul și pasagerul mașinii au suferit contuzii și răni la nivelul capului și al abdomenului.

Cercetările ulterioare efectuate de carabinieri au scos la iveală faptul că șoferița româncă a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volanul mașinii sale, cauzele accidentului fiind astfel imputabile stării de ebrietate în care se afla femeia.

Astfel, testul de alcoolemie a arătat că românca avea o alcoolemie de peste 1,5 g/l, adică de trei ori mai mare decât limita legală de 0,5 g/l. Cu toate acestea, în urma impactului, românca a fost găsită în stare bună de sănătate, iar viața nu îi este pusă în pericol.

Prin urmare, șoferița mașinii a fost denunțată autorităților judiciare, scrie Ragusa News.

 

Fetiță româncă de numai un an, în stare gravă după un accident cumplit

 

Un incident asemănător a avut loc cu doar câteva zile în urmă, când o fetiță româncă, în vârstă de un an, a ajuns la spital după un teribil accident, în Vallette, un cartier din Torino, Italia.

Accident grav în după-amiaza zilei de 14 ianuarie 2022, între via Pianezza și via Aglietta din Torino. O fetiță româncă de numai un anișor a fost grav rănită într-un accident între un BMW X6 (în care se deplasa familia micuței) și un Audi A3.

Prima mașină s-a răsturnat în urma impactului. Pentru extragerea pasagerilor a fost necesară intervenția pompierilor. Micuța a fost transportată cu ambulanța la spitalul Regina Margherita. Însoțind mașina de salvare au fost motocicletele polițiștilor locali, care au intervenit pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Un român, rănit la bordul BMW-ului, a fost transportat cu ambulanța la spitalul CTO, starea lui fiind stabilă. Șoferul Audi, în schimb, a fost nevătămat.

Via Pianezza a rămas închisă mult timp pe direcția șoselei de centură pentru a permite salvarea răniților, ancheta și scoaterea vehiculelor de pe stradă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel