Italia. O banda de români și italieni a făcut ravagii în magazinele din capitală

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia, o banda de români și italieni a făcut ravagii în magazinele din capitală
Italia, o banda de români și italieni a făcut ravagii în magazinele din capitală

Mai multe spargeri ale magazinelor din centrul Romei au fost anunțate încă de la primele ore ale zilei de marți, 1 martie 2022. Conform anchetei carabinierilor este vorba despre o bandă de români de etnie romă.

O bandă de români, de etnie romă, stabiliți în Magliana, a făcut ravagii cu diverse grupuri de hoți în centrul Romei din Italia, dar și în buticurile la modă din Milano și Florența. Din acest motiv, carabinierii de la Compagnia di Roma Centro au executat o ordonanță de arestare preventivă în penitenciar împotriva a 11 persoane de naționalitate română și italiană.

Potrivit anchetatorilor, acestea sunt suspectate de mai multe infracțiuni de furt calificat și primire de bunuri furate.

 

Doar patru dintre hoți au fost localizați de poliție


Blitzul, declanșat la primele ore ale zilei, la delegarea procurorului, este încă în curs de desfășurare. Operațiunea este realizată atât de carabinierii de la stația San Lorenzo în Lucina, cât și împreună cu poliția română. Anchetatorii sunt coordonați de Serviciul de Cooperare a Poli'iei Internaționale prin intermediul unității Enfast (European Network Fugitive Active Search Team) și al diviziei SIRe.NE, care au localizat deja 4 dintre cei 11 suspecți beneficiari de măsuri preventive.

Restul suspecților, pe numele cărora este în curs de emitere un mandat european de arestare, sunt căutați în continuare de poliția din întreaga Europa, deja afectată de SCIP, iar odată depistați vor fi extrădați în Italia.

 

[citeste]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel