Italia. Gaşcă de minori de etnie romă şi un român, ridicaţi de carabinieri de pe străzi. Au vrut să jefuiască un adolescent

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Criza de coronavirus din Italia nu împiedică infracţiunile, scrie cotidianul La Nuova Sardegna, potrivit căruia poliţia din Roma a arestat cinci minori, patru de etnie romă şi un cetăţean român, după ce au ameninţat un adolescent şi au încercat să îl jefuiască.

O patrulă de poliţie s-a deplasat pe via Bartolomeo Binelli, din Roma, după ce un trecător care se afla în zonă cu fiul său a observat un tânăr insultat şi ameninţat de o gaşcă de băieţi agresivi, care intenţionau să îi fure acestuia telefonul mobil şi portofelul. 

Poliţiştii i-au găsit la faţa locului atât pe agresori, cât şi pe victimă.

Tânărul le-a povestit apoi că în timp ce se întorcea acasă, a fost urmărit de cei cinci băieţi care l-au ameninţat tot drumul şi chiar l-au lovit în gât când a încercat să scape de ei. Vecinii şi trecătorii au fost alertaţi de ţipetele sale şi au sunat la poliţie.

Cei cinci minori nu aveau nici documente, nici rezidenţă în Roma. Toţi au fost conduşi la secţie pentru a fi identificaţi şi pentru a contacta părinţii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel