Irina Begu s-a calificat în semifinalele probei de dublu la Melbourne

Alexandru Ichim |
Data publicării:
Foto: Facebook / Irina Begu
Foto: Facebook / Irina Begu

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Irina Begu şi sârboaica Nina Stojanovic s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului Melbourne Summer Set 2 (WTA 250), dotat cu premii totale de 239.477 de dolari americani, după victoria cu 4-6, 6-0, 10-3 în faţa cuplului Aliona Bolsova (Spania)/Katarzyna Kawa (Polonia).

Favoritele numărul trei s-au impus după 69 de minute de joc, scrie Agerpres. Dacă primul set a fost unul echilibrat, fiind cedat pe final de cuplul Begu/Stojanovic, acestea au controlat total jocul în următoarele două acte.

Pentru Begu, calificată în sferturi la simplu, a fost a doua victorie obţinută joi, după 3-6, 6-2, 6-3 cu italianca Jasmine Paolini.

Begu şi partenera sa şi-au asigurat un cec de 3.800 de dolari şi 110 puncte WTA la dublu, urmând să joace în penultimul act contra învingătoarelor din meciul Bernarda Pera (SUA)/Katerina Siniakova (Cehia/N.2) - Lesley Pattinama Kerkhove (Olanda)/Arina Rodionova (Australia).

Perechea româno-georgiană, învinsă



Tot joi, în primul tur la dublu, perechea româno-georgiană Irina Bara/Ekaterine Gorgodze a fost învinsă de cuplul Viktorija Golubic (Elveţia)/Astra Sharma (Australia), cu 5-7, 6-4, 12-10, după o oră şi 40 de minute.

Primul set, unul cu mai multe răsturnări de scor, a fost câştigat cu 7-5 de Bara şi Gorgodze, care au avut 3-0 şi 4-1 în actul secund, dar l-au pierdut după cinci ghemuri consecutive ale cuplului Golubic/Sharma. În super tiebreak, Golubic/Sharma au ratat patru mingi consecutive de meci (9-5), apoi Bara şi Gorgodze au avut una la 10-9, în cele din urmă perechea elveţiano-australiană câştigând cu 12-10.

Bara şi Gorgodze s-au ales cu un cec de 1.750 de dolari şi un punct WTA la dublu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel