Irina Begu și Andreea Mitu, câștigătoare la BRD Bucharest Open

Vlad Manolache |
Data publicării:

Finala de dublu de la BRD Bucharest Open a fost câștigată de perechea Irina Begu și Andreea Mitu, cu scorul de 6-3, 6-4, în fața cuplului Danka Kovinic (Muntenegru)/Maryna Zanevska (Belgia).

Jucătoarea de tenis Irina Begu a declarat, duminică, după ce a câştigat titlul în proba de dublu la BRD Bucharest Open, că formează o echipă solidă cu Andreea Mitu şi consideră că se completează reciproc.

"A fost mai uşor azi decât în semifinale (n.r. - când au întâlnit cuplul Jaqueline Cristian/Elena-Gabriela Ruse) din punct de vedere emoţional. Pentru că nu e simplu să joci împotriva unor românce. Dar ambele meciuri au fost grele. Eu trebuia să joc iniţial cu Sara Errani, a apărut însă acea problemă cu dopingul. Apoi am discutat cu Monica Niculescu, dar ea s-a accidentat. Aşa că m-am trezit sâmbătă că nu am cu cine să joc, deşi îmi doream foarte mult să îmi apăr trofeul. Apoi am vorbit cu Andreea şi am întrebat-o dacă vrea să joace cu mine, iar duminică am primit wild card-ul. Aşa a fost să fie. Dar ne-am bucurat, suntem o echipă solidă, ne completăm foarte bine. Eu încerc să ajung în faţă, iar Andreea are un joc solid de pe linia de fund", a spus Begu într-o conferinţă de presă.

"Aş putea să adun puncte pentru Turneul Campioanelor"

Câştigătoare în ediţia trecută a BRD Bucharest Open, Begu a menţionat că anul viitor îşi doreşte să joace la dublu la Turneul Campionelor. "Îmi place foarte mult să joc cu românce. La fiecare turneu mă uit pe listă şi încerc să îmi dau seama cu ce româncă pot să joc la dublu. Pentru anul viitor îmi doresc să joc la Turneul Campioanelor la dublu, dacă voi avea o singură parteneră. Acum dacă mă uit la puncte, am semifinală la Australian Open, sferturi la Wimbledon... aş putea să adun puncte pentru Turneul Campioanelor. Dar trebuie să joc cu aceeaşi parteneră. Încerc să găsesc una şi sper eu să fie din România. Spre sfârşitul sezonului voi şti exact cu cine voi juca", a adăugat Begu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel