EXCLUSIV  Ipocrizia partidului lui Cioloș: Interzicerea traseismului după ce mai mulți traseiști au ajuns în partid

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

PLUS modifică statutul interzicând traseismul politic, chiar dacă mai mulți traseiști sunt deja în partid.

Delegaţii din Convenţia Naţională a PLUS au votat, duminică, mai multe modificări la statutul partidului, printre care şi aceea că "nu pot deveni membri persoanele care au dat anterior dovadă de traseism sau oportunism politic".

Doar că PLUS dă dovadă de ipocrizie, spun surse din cdrul USR, partidul cu care PLUS este asociat, deoarece mai mulți traseiți se află deja în interiorul partidului, și nu a mai derajat pe nimeni până în prezent.

"Ce se va întâmpla cu traseiștii deja membri PLUS? De pildă, Cristian Preda, fost PDL, Marian Constatin Vasile, Victor Giosan etc. Sunt în PLUS inclusiv membri ai fostului partid al lui Sebastian Ghiță. Cu ei cum rămâne? Dacian Cioloș dă dovadă de bună credință doar dacă îi exclude pe cei de mai sus, și pe mulți alții, din PLUS, adică pe toți care au mai fost în alte partide. Altfel, e o ipocrizie demnă de politicieni înrăiți în rele, de politicieni vechi, pe care ei îi contestă, nu de politicieni care vor să facă o altfeld e politică, europeană", a declarat un membru USR pentru STIRIDIASPORA.

Dacian Cioloș a scris pe Facebook, după finalul convenției, că prin aceste decizii au fost întărite măsurile care asigură integritatea în PLUS. Cioloș se referă, în primul rând, la introducerea în statut a unor prevederi referitoare la respingerea traseismului ori a oportunismului politic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel