Ion Ștefan, propus ministru al Dezvoltării, aviz NEGATIV în comisii

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Ion Ștefan, propus ministru al Dezvoltării, a fost avizat negativ în comisiile reunite pentru administrației publică din Parlament, fiind al doilea liberal care a primit un astfel de aviz, după Florin Cîțu, nominalizat la Ministerul Finanțelor. Au fost 19 voturi „împotrivă" și 17 voturi „pentru" în comisiile parlamentare, potrivit Mediafax.

Ion Ștefan a declarat, în cadrul audierii de marți, că prioritatea sa va fi achitarea tuturor facturilor pentru PNDL 1 și 2, plus continuarea lucrărilor demarate pe aceste programe. El a precizat că nimeni nu vrea să mai audă de „achiziții dubioase", iar risipa banului public trebuie să dispară.

Totosată, Cătălin Rădulescu (PSD) și Ion Ștefan (PNL) au avut miercuri un schimb acid de replici pe tema vilei de 910 metri pătrați a liberalului.

„Suntem ca în filmele cu pitici.(...) Să vină Benny Hill", a spus Rădulescu. „Poate ați cumpărat un costum mai mare cu un număr?", a întrebat Ștefan.

În afară de Ion Ștefan, propus la Dezvoltare, doar liderul senatorilor PNL Florin Cîțu, propus la Finanțe a primit, marți, aviz negativ în forurile legislative de specialitate. Avizul în comisii este consultativ.

Votul pentru învestirea Guvernului Orban urmează să fie dat în plenul reunit al Parlamentului de luni, de la ora 14.00.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel