Ion Cristoiu, AUDIAT la secția specială de anchetă a magistraților. ULTIMA ORĂ

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Jurnalistul Ion Cristoiu este audiat, joi, la Secția specială de anchetă a magistraților în dosarul în care este cercetată Laura Codruța Kovesi.

Mutarea vine după ce jurnalistul a văzut o fotografie care ar demonstra relația apropiată dintre fosta șefă DNA și Ghiță, în timpul unui interviu cu omul de afaceri realizat în Serbia.

Jurnalistul Ion Cristoiu a povestit că fotografia celebră o arată pe Laura Codruța Kovesi într-un selfie, alături de mama lui Sebastian Ghiță și fosta soție a acestuia. Fotografia este realizată într-o cramă, în fața unor butoaie.

"Este greu să pătrunzi în mintea procurorilor cred că și Shakespeare ar eșua când vorbim de procurori, presupun că sunt chemat ca martor pentru a confirma că poza pusă la dosar de către Sebastian Ghiță, împreună cu denunțul este cea care mi s-a arătat de Ghiță. Probabil că mulți se vor întreba de ce mai este nevoie de Ion Cristoiu câtă vreme fotografia este la dosar.

Repet- încercând să fiu un Shakespeare- presupun că procurorii Secției vor să vadă dacă fotografia la care m-am referit eu public și am invocat-o în timpul interviului este cea de la dosar. Asta deoarece – presupun- după interviu, Codruța Kovesi a susținut că nu există așa ceva", a spus Cristoiu pentru Mediafax. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel