Iohannis, poziție VEHEMENTĂ: "Carmen Dan și Meleșcanu trebuie SCHIMBAȚI din Guvern"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Miniștri Carmen Dan și Teodor Meleșcanu trebuie schimbați din Guvern, este de părere Klaus Iohannis, care a răspuns la o întrebare pe această temă în cadrul unei conferințe de presă desfășurată miercuri, la Palatul Cotroceni.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la Palatul Cotroceni, că ministrul de Interne și cel de Externe trebuie schimbați din funcție. Șeful statului a răspuns la o întrebare venită din partea unui reporter la finalul declarației de presă.

Reporter: "Considerați că ar fi oportune schimbări în Executiv la momentul actual?"

Klaus Iohannis: "Nu sunt dispus să negociez nimic cu PSD, dar este evident că fără mine nu se face nicio remaniere. Aștept să vină cu propunerile. Cu siguranță sunt oportune și, sincer, mă aștept ca cel puțin cei doi miniștri indicați de mine, Interne și Externe, să fie schimbați".

Șeful statului a făcut, miercuri, primele declaraţii după publicarea rapoartelor GRECO, care a cerut desfiinţarea Secţiei speciale de investigare a magistraţilor. Iohannis a criticat în termeni duri coaliţia de guvernare, acuzând-o pe Viorica Dăncilă de manipulare.

VIDEO

 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel