Iohannis, la instalarea noului ministru de Interne, Marcel Vela: „Ați fost o țintă pentru pesediști! ELIMINAȚI INCOMPETENȚII!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban participă la ceremonia de instalare a noului ministru de Interne, Marcel Vela.

„E o reală ușurare că acum avem un guvern care se dedică muncii pentru români. Onorată asistență, în frunte cu dl ministru, astăzi vă cer o schimbare de paradigmă. De azi veți pune în centrul preocupărilor dvs siguranța cetățeanului român. E o sarcină dificilă mai ales după o perioadă tulbure pnetru acest minister. Faptul că ați avut un interimat fără ministru e una din cele mai mici probleme. Diletanți pesediști și oamenii care au văzut doar interesul propriu și al găștii de partid au vrut să pună mâna pe toate marile sisteme.

Dvs ați fostă o țintă pentru pesediști. Poliția, Jandarmeria, mai nou ISU, au fost constatnt sub atac, pentru că ați tolerat înșurubarea unor persoane care nu aveau ce căuta acolo. S-au folosit metode dintre cele mai perfide pentru a vă juca pe unii împotriva celorlați, pentru a institui un control politic.

Dați o șansă Poliției, Jandaremeriei, pompierilor să-și recapete deminitatea în fața românilor. Reabilitați-vă în ochii românilor și asigurați siguranța cetățeanului. Aceasta trebuie să fie prima preocupare. Eliminați incompetenții, pilele din structurile de conducere, redați o șansă adevăraților profesioniști și veți câștiga deminitatea și respectul românilor”, a spus Klaus Iohannis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel