Ioan Mircea Pașcu: Codrin Ștefănescu simte că nu și-a dus până la capăt misiunea de a distruge partidul

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

 Ioan Mircea Pașcu îl atacă pe Codrin Ștefănescu, cel care și-a anunțat candidatura la funcția de secretar general al PSD. Fostul europarlamentar scrie că Ștefănescu nu și-a terminat misiunea de a distruge partidul și vrea să revină s-o facă.

“Avertisment dur lansat de Codrin Ștefănescu, care, astăzi, a anunțat că intră în cursa pentru secretariatul general al PSD. Ștefănescu susține că a fost mazilit din funcție și că vrea să își reia activitatea, motiv pentru care a intrat în cursa din PSD.”

Paradoxal, ăsta e un semn bun pentru PSD.

Inseamnă că mai are o șansă, dacă Stefănescu simte că nu și-a dus până la capăt misiunea de a distruge partidul și vrea să revină s-o facă!

Sau poate o vrea să revină ca să organizeze “numărătoarea paralelă”, care ținea exclusiv de el și nu a făcut-o, mai știi?

Dacă asemenea oameni, dați afară pentru “perfomanța” de a fi orchestrat cea mai usturătoare înfrângere electorală din istoria PSD, sunt realeși, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, înseamnă ca partidul nu a învățat nimic și își merita soarta!

Ce șansa mai au atunci membrii onesti, care au suferit efectele jocurilor de culise ale lui Dragnea și Stefănescu, dacă tot ăștia rămân la conducere?”, scrie Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel