Inundație în Vama Kapikule. Oamenii blocați, scot apa din mașini cu oalele - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Inundație în Vama Kapikule. Oamenii blocați, scot apa din mașini cu oalele - VIDEO
Inundație în Vama Kapikule. Oamenii blocați, scot apa din mașini cu oalele - VIDEO

Din cauza ploii puternice din Edirne, zona vamală Kapıkule, dintre Turcia și Bulgaria, a fost inundată. În timp ce multe vehicule au fost scufundate în apă din cauza ploii abundente, trecerile au fost oprite la poarta de frontieră.

Din cauza ploii puternice din oraș, în unele puncte din Zona Vamală Kapıkule s-au format bălți înalte de 20-30 de centimetri. Tot din cauza ploilor abundente, au fost înregistrate întârzieri la sosiri și plecări de la poarta de frontieră. Multe vehicule au fost scufundate în apă și pe rețelele de socializare s-a observat că unele vehicule au trecut cu dificultăți prin bălți.

Tot în imaginile de pe rețelele de socializare, oamenii scot apa din mașini cu oalele.

 

@dimo_chavdarov

 

♬ original sound - user58u8giha0e

 

Pompierii continuă să lucreze pentru evacuarea apei

 

Guvernatorul Edirnei H. Kürşat Kırbıyık, primarul Recep Gürkan și şeful poliţiei Mustafa Alçalar au examinat regiunea. AFAD, Administrația Provincială Specială și pompierii continuă să lucreze pentru evacuarea apei.

Kırbıyık a declarat pentru Agenția Anadolu (AA) că au întâmpinat precipitații mai abundente decât se aștepta în oraș.

„Ne-am confruntat cu o inundație. Din prima clipă în care am auzit despre ea, am încercat să intervenim cu echipele organizațiilor noastre relevante, AFAD, pompierii, echipele Lucrărilor Hidraulice de Stat și echipele Administrației Speciale Provinciale. Prima noastră prioritate este evacuarea în interior, pentru a asigura evacuarea vehiculelor. Majoritatea vehiculelor au fost evacuate. 15-20 de vehicule au rămas parțial în interior. Apoi vom continuăm foarte repede munca noastră privind evacuarea apei”, a spus Kırbıyık.

 

@068dincc

????????????????????

♬ Originalton - ilgi alani değil

 

Mașinile blocate, scoase cu remorca

 

În jur de 25 de autovehicule, care au rămas blocate din cauza inundațiilor au început să fie scoase cu o remorcă. AFAD și pompierii Edirne continuă să lucreze la evacuarea apei din vamă.

În timp ce traficul de intrare în Turcia din Kapıkule revine la normal, plecările în străinătate nu pot fi efectuate momentan din cauza apei mari. Din cauza ploii care a fost efectivă în oraș ieri seară, în Zona Vamală Kapıkule s-a acumulat apă, în special în zona în care s-au efectuat plecări internaționale. Din cauza bălții care se apropia de jumătate de metru, traficul s-a oprit, iar unele vehicule au rămas blocate în apă.

Drumurile au fost închise din cauza ploii abundente.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel