Interzis pe stradă în MADRID. Poliția va controla pe oricine iese din casă: Ce documente vă pot scăpa de amendă

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Un șofer român în stare de ebrietate a căzut cu mașina în canal, în timp ce fugea de poliție
Spania. Un șofer român în stare de ebrietate a căzut cu mașina în canal, în timp ce fugea de poliție

Poliția, Armata și reprezentanții Corpurilor de Securitate ale Statului vor monitoriza respectarea restricțiilor în cele 37 de zone închise ale Comunității Madrid. Iată ce tipuri de documente pot justifica deplasarea.

37 de zone din Madrid se afla sub incidența restricțiilor pentru a opri răspândirea Covid-19. Mobilitatea în acestea regiune este  restricționată pentru mai mult de 850.000 de oameni, care se pot deplasa doar pentru a merge la medic, munca, studiu și din alte motive esențiale.

Prin urmare, forțele de ordine vor efectua controale aleatorii pentru a monitoriza respectarea acestor restricții. 

De exemplu, dacă urmați o școală sau școală de șoferi, trebuie să aveți asupra dumneavoastră un document care o dovedește. La fel, dacă deplasarea se face pentru a merge la serviciu, este necesar să veți aspra dumneavoastră un document prin care firma certifică faptul că este necesară deplasarea cu mașina pentru desfășurarea activității zilnice de lucru.

Documentul poate fi descărcat de AICI.

Amenzi de până la 600.000 de euro

 

În acest caz și pentru a facilita munca oamenilor legii, companiile trebuie să furnizeze lucrătorilor lor documente care să dovedească faptul că persoana lucrează într-o poziție esențială, locul desfășurării activității și programul acestora. În cazul lucrătorilor independenți, aceștia pot întocmi și un document atât pentru ei, cât și pentru angajații lor, în care certifică faptul că sunt proprietari sau lucrători ai unei afaceri, semnat de lucrătorii independenți, potrivit ABC.

În plus, pe lângă obligativitatea deținerii declarației propria răspundere pentru faptul că nu a contribuit la răspândirea coronavirusului, încălcarea acestor restricții poate implica sancțiuni de la 600 la 600.000 de euro sau chiar închisoare.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel