Interlopul Aly Sadoveanu, condus pe ultimul drum pe muzica din Nașul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Interlopul Ali Sadoveanu este condus acum pe ultimul drum pe ritmurile melodiei din filmul „Naşu”. Este un ultim omagiu adus de apropiaţii acestuia celui pe care l-au considerat lider al clanului. La eveniment participă sute de persoane.

A fost alertă permanentă în zona în care are loc înmormântarea, de teama unui război între clanurile rivale. Încă de dimineață, întrările în localitate au fost păzite de către jandarmi, iar pe străzi veghează echipaje de poliție. Însă forțe suplimentare sunt pregătite să intervină în cazul în care situația degenerează.

Citește și Interlopul român Alișor Sadoveanu, EXECUTAT în stil mafiot în SUA

Zona din Chitila unde acesta locuia a fost împânzită de forţe de ordine, pentru a preveni eventuale violenţe, având în vedere că Ali Sadoveanu a fost ucis în SUA de un lider al unui clan rival, care este încă dat în urmărire.

Sute de persoane au mers marți la priveghiul lui Aly Sadoveanu, iar orașul Chitila a fost împânzit de polițiști și jandarmi. Pe stradă pe care locuia Aly Sadoveanu au parcat numai mașini scumpe, limuzine, bolizi de sute mii euro. Rude și prieteni au venit din toată țară că să-și ia un rămas bun.

 

Nu pot participa mai mult de 50 de persoane

 

Potrivit regulilor impuse de pandemie, dacă priveghiul va avea loc în aer liber, nu pot participa mai mult de 50 de persoane, iar în biserică maximum 20 de oameni. Deși regulile sunt clare, la înmormântare participă sute de apropiți ai clanului Sadoveanu.

Aurel Trandafir a supravieţuit atacului. El a fost găsit în viață de medicii americani și a fost internat de urgență. La scurt timp, însă, din cauza rănii extrem de grave a murit.

Citește și Ultimele clipe de viață ale interlopului român asasinat în SUA. Imagini dramatice de la locul crimei

Cel care l-a ucis ar fi chiar partenerul sau de afaceri, Florin Răducanu zis Călăul. Bărbatul de 37 de ani este căutat și acum de autoritățile din California. 

 

Aly Sadoveanu era căutat de autorităţile române

 

În momentul asasinatului, Aly Sadoveanu era căutat de autorităţile române. Interlopul era urmărit internațional încă din anul 2018, fiind condamnat la șase ani și patru luni de închisoare pentru tâlhărie. El a reușit să fugă în SUA înainte ca magistrații şă pronunţe sentinţa definitivă.

Citește și Recompensă de 1 milion de dolari pusă pe capul românului care l-a executat în SUA pe interlopul Aly Sadoveanu

Remus Mincă, zis Nat, cunoscut ca lider al clanului, a transmis un mesaj pe pagina de Facebook.

„O mare pierdere pentru noi …. chiar acum când am avut mai multă nevoie de tine … nu pot sa cred…. ne-ai lăsat pe toți cu inimile îndurerate , Dumnezeu sa te ierte, frate mai mare”, a scris Nat Mincă în postarea de pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel