Întâlnire BOMBĂ Rareș Bogdan-Iohannis. Răspunsul europarlamentarului PNL

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a fost întrebat, miercuri, dacă se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis, în contextul în care ALDE a ieșit de la guvernare, iar guvernul condus de Viorica Dăncilă și-a pierdut sprijinul politic în Parlament. 

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a intrat în direct prin telefon la Antena 3, la scurt timp după ce președintele Iohannis a anunțat că respinge propunerile de modificare ale guvernului înaintate de Viorica Dăncilă.

"Problema este simplă: doamna Dăncilă este obligată să-și treacă guvernul prin Parlament. Guvernul acesta nu mai poate continua. Acest guvern care și-a bătut joc de România în ultimii 3 ani este o calamitate. Fiecare zi în plus, este o catastrofă", a spus Rareș Bogdan.

În acest moment moderatoarea Ana Maria Roman intervine și îl întreabă direct pe Rareș Bogdan dacă se întâlnește cu președintele Iohannis.

"Vă răspund direct: Nu ne vom întâlni într-un cadru organizat, PNL cu președintele României. Sunt convins că domnul președinte dacă își dorește consultări cu partidele o va face la Cotroceni. Noi, cei din PNL nu ne întâlnim nici la Vila Lac 1, nici la Vila Lac 2, nici la Cotroceni, nici în cadru formal, nici informal. Așteptăm să vedem ce face doamna Dăncilă, iar în paralel intrăm în negocieri cu fiecare grup parlamentar pentru asigurarea celor 233 de semnături pe proiectul de moțiune de cenzură.

Suntem hotărâți să dăm jos Guvernul cât mai repede posibil", a spus Rareș Bogdan, în intervenția telefonică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel