Insulele Feroe - România, REZULTAT FINAL. Lupta pentru Euro 2020 continuă

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Naționala de fotbal a României a învins, scor 3-0, Insulele Feroe, meci contând în Preliminariile Euro 2020.

România a învins, sâmbătă, reprezentativa Insulelor Feroe, cu scorul de 3-0, în preliminariile pentru Euro 2020.

Vlad Chiricheș a fost înlocuit, în minutul 39, de Adrian Rus, după ce a suferit o întindere. Primul gol al partidei, din minutul 74, George Puşcaş a marcat din poziţie de unu la unu cu portarul din Feroe, din acţiunea pornită de Nicolae Stanciu. Mitriţă a înscris al doilea gol al partidei, în minutul 83, după ce a interceptat o minge aşezată de Claudiu Keşeru. După ce a pătruns în apărarea Insulei Feroe, Mitriţă a şutat şi a trimis mingea în poarta lui Nielsen. Keșeru înscrie ultimul gol al partidei, în ultima fază a meciului.

Echipele de start:
Insulele Feroe: Nielsen - Vatnsdal, Gregersen, Baldvinsson - Sorensen, Olsen (Edmundsson 75), Hansson, Davidsen - Vatnhamar,Olsen (Eriksen 71), Bjartalid
România: Tătăruşanu – Benzar, Nedelcearu, Chiricheş (Rus 39), Bancu – Hagi, Anton, Stanciu, Coman (Mitriță 69) – Puşcaş, Andone (Keșeru 65)

România va evolua în următorul meci împotriva Norvegiei, marți, începând cu ora 21:45, potrivit Mediafax.

Înaintea jocului de sâmbătă, România ocupa locul 3 în Grupa F, cu 10 puncte. Insulele Feroe se află pe ultima poziție în Grupa F din preliminariile EURO 2020, cu zero puncte. Gazdele de sâmbătă au un golaveraj dezastruos, -17.

România a obținut patru puncte din cele trei deplasări efectuate în actuala campanie. Tricolorii au pierdut cu 2-1 în Suedia, au remizat în Norvegia, scor 2-2, dar s-au impus cu 4-0 în Malta. Insulele Feroe nu a mai reușit să marcheze de trei etape, de la acel 1-4 cu Spania. Adversarii României au încasat opt goluri în ultimele două jocuri: 4-0 cu Spania și 4-0 cu Suedia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel