Instanța, decizie pentru șoferul beat, drogat și fără permis care a fost prins de poliție, după urmărire

Narcis Popa |
Data publicării:

Tânărul implicat în incidentul petrecut în oraşul Ovidiu a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, a substanţelor psihoactive, conducere fără permis a unui vehicul neînmatriculat şi vătămare corporală din culpă, a informat luni seară Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Conducătorul auto, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Constanţa, nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a fost urmărit şi blocat în trafic, reieşind că nu posedă permis de conducere, era sub influenţa alcoolului, iar autoturismul avea numere de înmatriculare provizorii expirate. Ulterior, în urma efectuării unui test de urină, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe, a rezultat că bărbatul se afla şi sub influenţa drogurilor - cocaină.

În momentul blocării, conducătorul auto a avariat o autospecială a Poliţiei Ovidiu şi o maşină parcată pe marginea străzii.

"Conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire efectuate de poliţiştii Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu, în localitate. Acesta a fost urmărit, în sprijin sosind un echipaj al Serviciului Rutier Constanţa şi un echipaj al Poliţiei oraşului Ovidiu, până pe strada Poiana din localitatea Ovidiu, când a fost blocat în trafic. În momentul blocării, bărbatul a avariat un autoturism parcat şi o autospecială a Poliţiei oraşului Ovidiu", a menţionat IPJ.

În urma coliziunilor auto ce au avut loc, a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului urmărit şi a unei alte persoane, care se afla în autoturismul parcat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel