INML, luat la PURICAT de Ministerul Sănătăţii. Cumpănaşu: "I-am arătat doamnei ministru de ce solicităm CONTROL"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Alexandru Cumpănașu s-a prezentat la sediul Ministerului Sănătății pentru a depune o sesizare prin care cere un control la INML, iar în urma discuției, ministrul Sorina Pintea a dispus de îndată o verificare la Institut, urmând ca miercuri seară să fie gata concluziile.

„I-am prezentat doamnei ministru de ce solicităm control la INML. Doamna ministru a dispus de îndată control - cineva va pleca în control la INML, urmând ca, în această seară să avem primele concluzii. Sesizarea fiind depusă de mine, am rugat-o pe doamna ministru să îmi comunice concluziile când vor fi gata”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la ieșire de la Ministerul Sănătății, citat de Mediafax.

Potrivit unchiului Alexandrei, în sesizarea depusă ministrului Sorina Pintea a cerut control la INML pentru a fi verificată, între altele, respectarea termenelor în privința expertizelor ADN.

Demersul lui Cumpănașu vine după ce directorul INML, George Curcă, a anunțat marți că rapoartele transmise DIICOT în cazul Caracal sunt preliminare deoarece expertiza continuă pe rămășițele identificate și subliniază că toate oasele sunt în curs de reanalizare, chiar dacă sunt în stare avansată de degradare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel