Înjunghiată, cu sânge rece, de zeci de ori, o femeie din Iași a supraviețuit. Medicii: „A avut mare noroc!”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

După ce a fost înjunghiată de aproximativ 40 de ori și lăsată să zacă într-o baltă de sânge, o femeie din Iași și-a revenit în mod miraculos. Agresorul este internat la Institutul de Psihiatrie „Socola”.

O femeie de 39 de ani, din comuna Rediu a fost înjughiată de mai multe ori lasată să zacă într-o mașină. Victima a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”, din Iași,  în șoc hemoragic, multiple plăgi înjunghiate în zona abdominală și eviscerație de intestine. Echipa chirurgicală a făcut eforturi pentru a o ține în viață, chiar dacă pierduse mult sânge. Tânăra a luptat cu ultimele puteri să trăiască și i-a uimit până și pe medici, scie bzi.ro. 

Pacienta în vârstă de 39 de ani, care a fost înjunghiată de mai multe ori în zona abdominală, a fost transferată din secția de terapie intensivă, în salon. Femeia și-a revenit miraculos, deoarece a fost în stare foarte gravă când a ajuns la spital. Aceasta pierduse mult sânge și prezenta șoc hemoragic. Întreaga echipă medicală a fost uimită de evoluția stării ei de sănătate. Ea a avut mare noroc că a scăpat cu viață! În prezent, are o evoluție bună și este stabilă hemodinamic”, au precizat reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgențe „Sfântul Spiridon”, din Iași.

 

Abandonată să moară într-o baltă de sânge

 

Reamintim că, în seara zilei de 22 iulie 2021, în localitatea ieșeană Horlești, din comuna Rediu, un ieșean și-a înjunghiat iubita de mai multe ori. Atacul s-a petrecut într-un autoturism marca Skoda Fabia. Martorii au sunat la numărul unic de urgență 112. La fața locului s-au deplasat inițial un echipaj de Poliție și o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.  Autoritățile au organizat filtre, iar mai multe persoane au fost oprite în trafic și identificate. Într-un sfârșit, individul a fost identificat pe raza localității Popricani. Acesta este Ionel Bogdan S., un ieșean care a mai avut probleme cu legea în trecut.

Cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, fiind întocmit un dosar penal sub acuzația de tentativă de omor asupra unui membru de familie. Individul a fost dus de anchetatori la Institutul de Psihiatrie „Socola”.  Medicii psihiatri vor decide dacă Ionel Bogdan Sitaru a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptei.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel