INFORMAȚII de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
StiriDiaspora

Radu Tudor a prezentat, în această seară, în cadrul emisiunii Punctul de întâlnire, informații de ultimă oră despre starea de sănătate a liderului PSD Liviu Dragnea.

„Liviu Dragnea este internat la spitalul Sanador în urma unei crize dureroase în zona lombară. În urma examenului RMN s-au evidențiat trei leziuni la coloana vertebrală. O leziune în zona cervicală, două în zona lombară. Din cele trei leziuni, una este cu fragment osos dislocat, iar aceasta se poate deplasa spre măduvă, fapt ce va agrava diagnosticul și poate pune probleme de intervenție chirurgicală rapidă. 

Pacientul Liviu Dragnea are în continuare dureri, face infiltrații pentru eliminarea acestora și i se administrează și alt tip de tratament cu medicament. 

Pacientul Liviu Dragnea, în urma consultațiilor repetate, a interpretării RMN de către doctor și a dialogului cu aceștia a decis, potrivit surselor noastre, să nu se opereze. Este strict opțiunea pacientului după ce doctorul îi prezintă toate informațiile.

Pacientul Liviu Dragnea va face recuperare sub strict[ supraveghere medicală, va continua infiltrațiile și dacă nu-și va schimba decizia se va externa atunci când va fi complet stabilizat din punct de vedere medical.

Din echipa medicală de neurochirurgie de la spitalul Sanador, care au evaluat dosarul medical, fac parte prof.dr. Marius Catană, prof.dr. Vlad Ciurea și prof.dr. Ovidiu Grămescu”, a spus Radu Tudor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel