Înduioșător: Codrin Ștefănescu și Viorica Dăncilă au căzut la pace - „Am înțeles amândoi că suntem...“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Împăcare la vârful PSD. Codrin Ştefănescu și Viorica Dăncilă au căzut la pace după o lungă perioadă de contre politice.

După o lungă perioadă de timp în care a atacat-o pe Viorica Dăncilă, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţt marea împăcare cu premierul, despre care a vorbit într-o postare pe pagina lui de facebook.

 

"Astazi m-am intalnit cu Viorica Dancila. Am discutat cu presedintele PSD despre situatia partidului. Despre tradari, tradatori si complicitati. Am analizat impreuna care sunt adversarii PSD si care sunt posibilii aliati. Si am inteles amandoi ca suntem inconjurati de dusmani fara mila si lipsiti de scrupule. Fiecare dintre acestia dorind sa rupa PSD in bucatele. Sunt chiar ajutati sa faca asta. A fost o discutie intre patru ochi in care s-au tras multe concluzii. Cea mai importanta este aceea ca trebuie sa ne unim cu totii fortele. Acum, la greu!", scrie Codrin Ştefănescu pe Facebook cu puțin timp în urmă.

 

Amintim că Ştefănescu a fost un susținător fervent al părerii că Dragnea, de care era apropiat, este condamnat politic. După condamnarea lui Dragnea, Ştefănescu a fost înlăturat din eșalonul întâi al PSD. Acesta a afirmat atunci chiar că în PSD ar exista o listă neagră cu persoane indezirabile, În replică, Dăncilă a declarat că Ştefănescu şi-a ratat cariera de scenarist.

Întâmplător sau nu, mare lor împăcare survine la doar o zi după ce SUA au anunțat interdicția aplicată împotriva lui Liviu Dragnea și a familiei lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel