Îndemnul lui Iohannis, „Stați acasă”, transpus pe ritmuri dance (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Mesajul repetat de președintele Klaus Iohannis, „Stați acasă”, a fost transformat într-o piesă dance, care are toate șansele să devină un hit.

„Stați acasă" este îndemnul transmis de nenumărate ori de către Klaus Iohannis, ca principală măsură de de prevenire a răspândirii COVID-19, scrie Europa FM.

Producătorii muzicali de la Hyenas au decis să se alăture acestei cauze și au transformat declarația președintelui într-o piesă cool, cu beat-uri dance și un drop catchy.

„În timp ce ascultam mesajul către populație dat de către șeful statului legat de măsurile de distanțare socială din preajma sărbătorilor pascale, am realizat că este necesară întărirea și împrăștierea cât mai masivă a acestuia. Maniera imperativă și răspicată a lui Klaus Iohannis de a-l comunica a inspirat instrumentalul energic și ritmat și a dus la construirea piesei, de altfel o semnătură de sound a producătorilor/djilor Hyenas”, a spus Hyenas.

„Sperăm ca mișcarea și statement-ul nostru va aduce un real ajutor în a răspândi indicațiile liderului statului și în a ajunge la cât mai multe persoane, mai ales cele tinere care ar putea privi superficial distanțarea aflându-se în afara limitelor de risc ale vârstei”, au mai spus cei care au pus pe ritm dance îndemnul lui Iohannis, potrivit Știrile PRO TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel