Incredibil. Un primar a vrut să premieze elevii de 10, dar nici unul NU mai este în țară

Narcis Popa |
Data publicării:

Primarul Sectorul 1, Daniel Tudorache a chemat să premieze elevii care au obținut media 10 la bacalaureat și olimpiadele naționale, însă a avut parte de o mare surpriză: nici unul dintre elevi nu mai este în România. 

Realitatea din România ne lovește crunt în fiecare zi: elevii eminenți ai României pleacă peste hotare în căutarea unui viitor mai bun. Astăzi, primarul Daniel Tudorache a vrut să premieze elevii cu rezultate foarte bune, numai că în locul elevilor au venit părinții. Motivul? Aceștia au plecat din România. 

"Exodul inteligenței românești. Primăria Sectorului 1 a premiat elevii care au obţinut media 10 la Bacalaureat și la olimpiadele internaţionale. Și ce să vezi? Primarul Tudorache nu a avut pe cine să premieze pentru că niciunul dintre tineri nu mai este în ţară," este mesajul lui Clotilde Armand. 

Conform ultimelor statistici, nouă români părăsesc ţara în fiecare oră. Dacă românii ar râmâne, bugetul statului ar câştiga de pe urma lor jumătate de miliard de euro anual. Dar nivelul de trai din România nu-i convinge.

România pierde anual populația unui oraș mediu precum Tulcea sau Slatina. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel