HALUCINANT. Primăria București i-a REFUZAT Simonei Halep întâlnirea cu fanii în una din marile piețe ale Capitalei

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Incredibil. Primăria București o trimite pe Simona Halep pe scările Arenei Naționale pentru aș prezenta trofeul fanilor.

Simona Halep va reveni astăzi în țară cu o cursă Tarom, în jurul orei 16.15, și va prezenta fanilor trofeul câștigat la Open-ul francez.

Simona Halep a cerut ca întâlnirea cu fanii să aibă loc în una din marile piețe ale Capitalei, însă Primăria București nu i-a dat autorizație, scrie sport.ro

"Timpul era scurt pentru aprobări conforme cu legislația, așa că Firea i-a propus Arena Naționalp", au explicat pentru GazetaSporturilor surse din cadrul Primăriei București.

Simona Halep a fost trimisă pe Arena Naționala, dar nu în interiorul stadionului, ci pe scări. Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 20:00 și va dura 30 de minute.

"Primaria Capitalei, prin Compania Sport pentru toti, in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis, organizeaza luni, 11 iunie 2018, ora 20.00, la Arena Nationala, in fata zonei VIP- intrarea oficiala, o ceremonie in cadrul careia Simona Halep, cetatean de onoare al Capitalei, va prezenta romanilor trofeul Roland Garros. Toti cei care vor sa o vada pe marea campioana sunt asteptați la Arena Nationala. Accesul va fi permis prin strazile Maior Coravu, Pierre de Coubertin si Basarabiei. Intrarea este libera", se arata in comunicatul remis de Primaria Bucuresti.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel