Incidente la meciul Sepsi-Dinamo. Ionel Dănciulescu: “Am primit gaze lacrimogene și șuturi în fund”

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Incidente la meciul dintre Dinamo cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe. În momentul în care dinamoviștii au primit al doilea gol în prelungiri, un suporter a intrat pe teren fluturând steagul Ungariei.

 Acesta a alergat spre sectorul în care se aflau fanii celor de la Dinamo, iar ulterior  fanii dinamoviști au rupt gardul arenei din Sfântu Gheorghe și au intrat pe pistă, informează Ziare.com. 

Atunci au intervenit stewarzii care au folosit gaze lacrimogene pentru a calma spiritele, iar cei mai afectat din toată încăierarea a ieșit directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu.

"Mi-am luat gaze lacrimogene în față și șuturi în fund! Eu m-am dus acolo deoarece nu doream să escaladeze incidentele. Dacă acel suporter nu venea cu steagul Ungariei nu se întâmpla nimic. Mi-am luat vreo 4 jeturi de gaz, n-aveam de unde să știu că o să dea direct în mine. Suporterii strigau la forțele de ordine să nu mai dea, că eu sunt Dănciulescu. Mi-au mai dat 2-3 șuturi și s-au oprit", a declarat Dănciulescu la Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel