Incident șocant într-un metrou din Londra. Un bărbat, lăsat inconștient, după un atac rasist: „Asta e casa mea! Să vă duceți toți înapoi!” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un incident șocant a avut loc într-un metrou din Londra, în urmă cu câteva zile. Un bărbat care a lansat un atac rasist asupra unor călători de culoare a fost făcut knockout de unul dintre aceștia.

Imaginile postate duminică pe rețelele de socializare au devenit virale, adunând peste 2,3 milioane de vizualizări. Din filmare se vede un bărbat alb care țipă la un grup de tineri de culoare, alături de care călătorea într-un metrou din Londra.

„Asta e casa mea și voi o să vă duceți toți înapoi. Sunteți negri! Sunteți animalele mele de companie”, a strigat el, potrivit Știrile PRO TV.

În momentul în care trenul a oprit într-o stație, grupul de tineri a vrut să iasă, însă agresorul s-a apropiat de ei amenințător și și-a încleștat pumnii. Însă unul dintre tinerii de culoare nu a mai suportat atitudinea bărbatului și l-a lovit cu pumnul în bărbie - gest care l-a lăsat inconștient pe agresor.

Atenție, imaginile vă pot afecta emoțional!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel