Incendiu la Spitalul Județean Constanța, într-o sală de operație. Patru medici s-au autoevacuat

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Incendiu la Spitalul Județean Constanța, într-o sală de operație. Patru medici s-au autoevacuat
Incendiu la Spitalul Județean Constanța, într-o sală de operație. Patru medici s-au autoevacuat

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă după-amiază, la Spitalul Județean Constanța, într-o sală de operație. Patru medici s-au autoevacuat.

Incendiul a izbucnit într-un bloc operator pe aproximativ 40 de metri pătrați și a fost stins de serviciul privat pentru situații de urgență.

Nu au fost victime. Cei patru medici care mai erau în sala de operație au ieșit. Pacientul opreta nu se mai afla acolo, potrivit celor de la ISU Constanța. Incendiul a izbucnit, din primele date, din cauza dezumidificatorului din sala de operație. La incendiu au fost trimiși 35 de pompieri cu mai multe autospeciale, dar nu a fost nevoie de intervenția acestora.

''A fost un incendiu la un bloc operator pe aproximativ 40 de metri pătraţi, lichidat de serviciul privat pentru situaţii de urgenţă. Cauza probabilă ar fi scurtcircuit la dezumidificatorul din sala de operaţie'', a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa, Anamaria Stoica. Potrivit acesteia, în blocul operator erau patru persoane - medici, care s-au autoevacuat.

''Am alocat la intervenţie o autospecială de transport victime multiple, două autoscări, patru maşini de stingere şi două SMURD-uri B, cu un total de 35 de pompieri. Dar incendiul era deja lichidat la ajungerea echipajului'', a spus reprezentantul ISU.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel