Incendiu de proporții uriașe pe litoral. ISU avertizează – „RĂMÂNEȚI ÎN INCINTE, ÎNCHIDEȚI GEAMURILE!“

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Incendiu uriaș la un depozit de materiale de construcții din Constanța. Flăcările ajung până la 10 metri înălțime. ISU Dobrogea a trimis mesaje de avertizare Ro-Alert către populația aflaă în zonă și pe litoral

Mobilizare uriașă de forțe. Aproape 50 de pompieri intervin în aceste clipe pentru degajarea incendiului. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea a județului Constanța au emis o avertizare RO Alert din cauza degajărilor mari de fum! În urmă cu puțin timp o mare hală de mase plastice situată în Constanța a luat foc. 

27 de pompieri și alți 21 de salvatori aflați în tura liberă au fost solicitați să intervină pentru lichidarea incendiului.  La fața locului intervin mai multe autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului Palas șidin cadrul Detașamentului Port. Oamenii din zonă au precizat că focul s-a întețit și că flăcările ar atinge ajunge până la 10 metri!

„Incendiu hală depozitare în municipiul Constanța, strada Interioară 3, cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției, ramâneți în incinte, inchideți geamurile și nu vă expuneti la fum. Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța”, este mesajul transmis de autorități.

Focul a izbucnit la o adresă de pe strada Interioară 3 din Constanța, flăcările cuprinzând un depozit de materiale de construcții și mase plastice. A fost afectată o zonă pe aproximativ 500 mp. 

Sursa video: Replica.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel