Încă o LOVITURĂ pentru Victor Ponta. Pro România PIERDE 600 de MEMBRI

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Victor Ponta primește o nouă lovitură din partea propriului partid, în condițiile în care nu mai puțin de 600 de membri Pro România au părăsit formațiunea și s-au alăturat Partidului Ecologist Român.

„Ținând cont că în ultimele zile s-au înregistrat numeroase demisii importante din partidul Pro România, Partidul Ecologist Român anunță că ieri, 600 de membrii din partidul lui Victor Ponta, s-au înscris in rândurile filialei PER Dolj. Doljenii ecologiști, alături de președintele filialei, Petru Mușat, se vor implica în promovarea doctrinei și a proiectelor PER la nivel județean, având ca scop pregătirea pentru alegerile locale din primăvara anului viitor și obținerea celui mai bun scor", a afirmat Dănuț Pop, liderul PER, potrivit B1.ro.

Este a doua vestea nefericită pentru Victor Ponta, în doar o săptămână, după ce mai mulți parlamentari Pro România s-au delimitat de linia partidului și au sprijinit învestitura Guvernului Orban. Acest episod a generat un adevărat război politic între Victor Ponta și câteva figuri din prima linie a Pro România, precum eurodeputatul Mihai Tudose.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel