Imaginile ascunse cu Sorina, fetița de opt ani dusă forțat în SUA ies la iveală. Video ȘOCANT

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

 Noi imagini șocante au apărut cu Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, județul Mehedinți, luată de la asistenții maternali cu mascații. În imagini se poate vedea cu procuroarea Maria Pițurcă trage de aceasta și nu se opreșe nici când copila este foate aproape să își spargă capul de tocul ușii.

În imaginile filmate cu un telefon mobil, cel mai probabil de către unul dintre vecini, se poate vedea cum ușa casei se deschide iar copila de opt ani este trasă pur și simplu de mâini de către procurorul de caz, Maria Pițurcă .

În momentul în care calcă în exteriorul casei, fetița reușește să își elibereze una dintre mâini, dar cade pe spate, foarte aproape de tocul ușii. Procuroarea nu se lasă intimidată și trage de copilă, aceasta fiind târâtă, în timp ce Maria Pițurcă încearcă să îi prindă mâna eliberată. Vezi VIDEO:

 

 

În continuare se aud urletele fetiței, vocea unei femei care strigă "o omorâți" și se vede procuroarea care trage violent de copil.

Procurorul Maria Pițurcă de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a participat la preluarea fetiței de 8 ani din Mehedinți, spunea vineri că nu a tras de copil în timpul intervenției și că a încercat să o ia în brațe.

„Nu am tras de copil. Am încercat să nu apăs, să nu ... Am încercat să-l iau în brațe. Am reușit să o iau în brațe și am dus-o în brațe la tată. Nu s-a mai filmat. Și ea va fi oricum examinată fizic și vom vedea dacă are vreun semn sau nu. Am intervenit pentru a înceta starea de deținere ilegală a acestui copil”, a spus Maria Pițurcă.

Potrivit procurorului de caz, acțiunea a fost posibilă după ce în data de 24 mai Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți a depus o sesizare în care se arăta că asistentul maternal Ș.M. refuză să predea copilul părinților adoptatori.

Fetița a fost luată cu mascaţii din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, după ce a fost înfiată de o familie din America.

Procurorul general Bogdan Licu a dispus verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind modul în care un procuror din acea structură a intervenit în cazul fetiței din Mehedinți și a efectuat percheziția domiciliară. Totodată, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a sesizat Inspecția Judiciară pentru a efectua cercetări cu privire la conduita și modul în care procurorul de caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel