Imagini controversate. „Membri USR”, cu peruci și îmbrăcați obscen, împart pliante: „E next level shit!” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Câteva filmulețe în care un grup de indivizi cu peruci și îmbrăcați obscen, cu tricouri USR, împart pliante au devenit virale pe rețelele sociale.

Grupul de persoane împarte pliante în timp ce este huiduit de zeci de oameni: „Golanilor! Homosexualilor! Plecați de aici!”.

Unul dintre filmulețe a fost distribuit pe Facebook de Cristinel Iliescu, fost consilier general din partea PSD, și de alți susținători ai candidaților PSD din Capitală.

„Hai că de-astea nu am mai văzut până acum, e next level shit. Deci PSD-ul a îmbrăcat niște bărbați în tricouri fake cu Alianța*, le-a pus peruci, tocuri, le-a decupat blugii și le-a scris USR pe fund după care a făcut o simulare cu niște cetățeni care huiduie ‘bulangii’.

Nici nu știi de unde să o iei. De la homofobie? De la instigare la ură? De la fake news? De la penibil? Bună dimineața în prima zi de campanie electorală.

*nu ne mai cheama de mult Alianta 2020 și nici nu am avut vreodată modelul ala de tricou”, a scris Shere Marinescu (USR) pe pagina sa de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel