Ilie Năstase, condamnat la ÎNCHISOARE. Decizia rămâne DEFINITIVĂ

Narcis Popa |
Data publicării:

Ilie Năstase rămâne cu pedeapsa de 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânare, cu termen de supraveghere de 2 ani, după ce magistrații Curții de Apel București au decis menținerea deciziei din prima instanță, soluția de marți fiind, astfel, definitivă

„Respinge ca nefondate apelurile declarate de apelantul – inculpat NĂSTASE ILIE şi de apelantul PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA SECTOR 1 BUCUREȘTI împotriva sentinței penale nr.145/27.02.2019 a Judecătoriei

Sectorului 1 București. Definitivă”, se arată în minuta magistraților Curții de Apel București.

Soluția arată că magistrații de la Curtea de Apel București au menținut pedeapsa din prima instanță.

Ilie Năstase a fost condamnat, în februarie, de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânare, cu termen de supraveghere de 2 ani.

La judecarea apelului, Ilie Năstase a cerut judecătorilor reducerea sentinţei de 9 luni de închisoare, precizând, în faţa magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, că regretă faptele şi că până la 35 de ani nu a consumat alcool.

Poliţiştii rutieri au fost nevoiţi, la mijlocul anului 2018, să blocheze maşina lui Ilie Năstase din cauză că fostul jucător de tenis a plecat de pe loc după un schimb de replici cu un agent, chiar dacă acesta l-a somat să oprească şi i-a cerut să se legitimize, a anunţat şeful Brigăzii Rutiere a Capitalei. Poliţiştii au spus la acel moment că fostul jucător de tenis a refuzat să i se facă testul, a devenit agresiv cu poliţiştii, motiv pentru care a fost necesară încătuşarea acestuia şi dus pentru recoltarea de probe biologice la sediul INML, unde a făcut totuşi testul.

Fostului jucător de tenis i-a fost întocmit astfel dosar penal privind infracţiunea de refuz de prelevare a mostrelor biologice, a fost amendat şi cu 1.000 de lei şi a fost lăsat să plece acasă.

Ulterior, după câteva ore, Ilie Năstase a fost prins din nou în trafic, în zona Şoselei Ştefan cel Mare, când făcea un viraj stânga peste linia continuă, cu un scuter, fără a avea dreptul de a conduce. Pentru faptul că a trecut peste linia continuă, fostul jucător de tenis a fost amendat cu încă 1.305 lei şi 6 puncte de penalizare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel