Victor Ponta : Dragnea știe de frică. E un om laş

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Victor Ponta a declarat că pe Liviu Dragnea nu-l intereasează avertismentul prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans. De asemenea, Ponta s pus că Dragnea este un om laş, nu recunoaşte niciodată că el face ceva. Totodeauna spune nu eu, ci colegii, Guvernul, Parlamentul

"După cum ştiţi foarte bine, domnul Dragnea, de foarte mulţi ani, nu participa la întâlnirile PES, acum s-a dus şi a făcut ce face şi la Bucureşti, şi anume, a minţit. A avut un discurs dublu. La Bucureşti, spune că Timmermans e duşmanul României, s-a dus la Madrid a zis că-l susţine. La Bucureşti vorbeşte despre cum trebuie să schimbe lucrurile în justiţie şi cu procurorii, acolo domnului Timmermans şi celorlaţi le-a zis că el susţine statul de drept, la Bucureşti, ştiţi foarte bine, Comisia Europeană este rea şi vrea răul României, iar la Madrid chiar zis că el regretă şi-şi cere scuze pentru ce spun unii colegi de la PSD, dar el nu-i poate controla, cunoaşteţi stilul. Avertismentul domnului Timmermans nu va avea absolut nicio valoare pentru ce se întâmplă în ţară. Dragnea e fericit că i-a mai minţit puţin, i-a mai păcălit şi-şi va vedea de agenda lui care nu are nicio legătură nici cu Europa, nici cu social-democraţia, nici cu binele României.

Nu vor renunţa dacă nu vor avea în faţă pe cineva destul de hotărât fie în stradă, fie noi în Parlament. Dragnea ştie de frică. E un om laş, aţi văzut se ascunde întotdeauna. Nu recunoaşte niciodată că el face ceva. Totodeauna spune nu eu, ci colegii, Guvernul, Parlamentul”, a declarat Victor Ponta la Digi FM.

[citeste si]

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel