Iată cele mai populare jocuri online cu rotiri gratuite

Editor Team |
Data publicării:

Sloturile cu rotiri gratuite sunt foarte apreciate de către toți fanii jocurilor de noroc online. Pentru jucătorii lipsiți de experiență, un joc de păcănele cu runde gratis este o ocazie perfectă pentru a-și exersa norocul și regulamentul de joc, iar pentru cei cu vechime, un slot cu rotiri gratuite poate fi considerat o pauză de relaxare, binevenită între două ture de jocuri de masă mult mai complexe decât sloturile.

Unde și cum găsești jocuri online cu rotiri gratuite? Acestea sunt incluse de obicei în bonusurile fără depunere pe care le oferă majoritatea cazinourilor virtuale. Așa că urmărește promoțiile platformelor licențiate de gambling și sigur vei găsi un slot cu runde gratis. Numărul rotirilor gratuite nu este foarte mare, dar este totuși suficient cât să te îți aducă o doză de distracție și dacă ai noroc și un mic profit.

Înainte să revendici un bonus cu rotiri gratuite, citește cu atenție descrierea bonusului, condițiile de rulaj, metodele de retragere a câștigurilor și perioada de valabilitate a rundelor gratis. Chiar dacă ele fac parte dintr-un bonus fără depunere, în cazul în care câștigi, suma câștigată trebuie rulată de un anumit număr de ori, într-un interval de timp strict. Dacă nu respecți această cerință plus alte condiții impuse de cazino, nu te vei putea bucura de câștig.

Rotirile gratuite vin la pachet și cu bonusul de bun venit, dar revendicarea acestuia este condiționată de depunerea unei sume minime în contul de jucător. Suma diferă de la un cazino la altul.

Rundele gratis oferite sunt doar pentru unele sloturi. Nu poți juca la orice joc vrei. Dar, de fiecare dată este vorba despre sloturi celebre, clasice, care sunt pe gustul oricui. Unele dintre ele au și jackpot.  

Iată care sunt trei dintre cele mai populare jocuri online cu rotiri gratuite pe care le vei găsi pe site-urile cazinourilor din România, dar și din alte țări:

Lucky Lady’s Charm

Acest slot este realizat de Novomatic, unul dintre cei mai mari furnizori de jocuri de noroc pentru cazinourile online. Compania a fost fondată în 1980 în Austria și a început cu dezvoltarea de slot machines, care an de an s-au îmbunătățit prin încorporarea de tehnologii moderne.

Potrivit unor surse, Novomatic este numărul 1 în Europa în ceea ce privește jocurile de noroc. În 2021, Grupul Novomatic AG a avut o cifră de afaceri de aproximativ 1,8 miliarde euro.

Grupul are locații în 50 de țări și exportă echipamente de jocuri de înaltă tehnologie în 100 de state.

Jocul Lucky Lady’s Charm a fost scos pe piață în anul 2013. Deși este un joc vechi, se bucură în continuare de succes printre jucători. Aspectul său este destul de rudimentar, iar coloana sonoră poate fi deranjantă pentru jucătorii obișnuiți cu sloturile moderne. Dar, tocmai acest look retro îl face să fie un joc interesant, ieșit din tipare.

Lucky Lady’s Charm are un RTP de 97,1%, un grad de volatilitate ridicat (ceea ce îl face să fie un joc periculos), 9 linii de plată, 5 role, simboluri Scatter (un glob de cristal magic) și Wild, pariuri care pornesc de la 0.01 și ajung la un maxim de 9. Din păcate acest slot nu vine și cu jackpot.

În acest joc de păcănele vei găsi doar simboluri cu legătură directă cu norocul: buburuze, trifoi cu patru foi, potcoave, semnele cărților de joc „A”, „K”, „Q”.

Lucky Lady’s Charm este unul dintre cele mai volatile jocuri Novomatic, de aceea trebuie să faci pariuri mici dacă joci pe bani. Dacă joci pe runde gratuite este cel mai bine pentru că nu riști să pierzi bani din buzunarul tău.

Book of Ra

Book of Ra este tot al companiei Novomatic și a fost lansat în 2005. Este un joc clasic, cu un aspect retro, care a făcut istorie de-a lungul anilor și a fost rebuild-uit în diverse variante îmbunătățite, în pas cu tehnologia actuală.

Eroul acestui joc este Indiana Jones care caută comori în Egiptul Antic.

La data lansării avea un RTP de 92%, dar acum este de 96%. Jocul are 9 linii de plată și 5 role. 

Simbolurile pe care le vei vedea în Book of Ra țin bineînțeles de Egiptul Antic: statui, sarcofage, cartea magică (este simbol Scatter și Wild), figura lui Indiana Jones (acest simbol are valoarea cea mai mare), sceptre etc. Vei mai găsi și simbolurile cărților de joc: “10”, “J”, “A”, “Q”, “K”.

Book of Ra are funcția specială Gamble care îți permite parierea sumei câștigate pentru a o dubla.

Sizzling Hot

Este un alt nume greu din categoria jocurilor celebre, clasice, create de Novomatic. Sizzling Hot a fost lansat în 2003, deci și acesta are un design rudimentar, dar captivant și intrigant.

Jocul are un grad de volatilitate mediu, un RTP de 95,66%, 5 role, 5 linii de plată, nu are simboluri Wild, dar are simboluri Scatters. Sizzling Hot se bazează pe tematica retro a simbolurilor fructe: cireșe, lămâi, prune, portocale și șeptari.

După lansarea Sizzling Hot în 2003, Novomatic a mai creat cel puțin 6 variante îmbunătățite ale jocului, care au fost puse pe piață sub nume precum Sizzling Hot Deluxe, Sizzling 8 etc.

Concluzie

Dacă ești fan al sloturilor online moderne și până acum nu ai jucat deloc păcănele clasice precum Lucky Lady’s Charm, Book of Ra și Sizzling Hot, este ideal să le încerci pe toate, mai ales dacă le vei prinde într-un bonus cu rotiri gratuite.

Vei putea testa pe propria piele de ce au avut și încă au un succes atât de mare.

Nu uita să joci responsabil, fără să faci excese financiare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel