Ianis Hagi, miracol în Scoția. Steven Gerard: "Scena e făcută pentru el"

Narcis Popa |
Data publicării:

Fotbalistul român Ianis Hagi a adus magia şi scânteia revenirii echipei Glasgow Rangers în meciul cu Sporting Braga, din Europa League, a declarat antrenorul formaţiei scoţiene, fostul mare jucător englez Steven Gerrard.

"Ianis este un talent remarcabil şi scena a fost făcută pentru el. Nu e doar talentat, e un luptător. El vrea să câştige. El a adus magia şi scânteia care ne-au readus în meci. Primul său gol a fost extraordinar - a intrat în centru şi a tras cu piciorul său stâng, care este mai slab", a declarat Gerrard la conferinţa de presă de după meci, citat de BBC.

'' A fost multă presiune pe el, tatăl său era în tribune, pentru prima oară pe Ibrox'', a precizat Gerrard.

''Apoi a avut curajul să caute al doilea gol, de la aproape 30 de metri, a avut încredere. Am avut un pic de noroc, dar uneori în aceste meciuri îţi faci singur norocul, iar el cu siguranţă l-a meritat'', a continuat tehnicianul englez.

Ianis Hagi a întors scorul când oamenii plecau dezamăgiți de la meci



''Am văzut oameni plecând la 2-0 (pentru Braga, n. red.). Nu sunt sigur dacă din cauza scorului sau a vremii, dar exista un pic de negativitate, însă în fotbalul european există nopţi magice. Le-am trăit ca jucător şi sper să mai am parte de ele. În seara asta am trăit una. Am învins o echipă bună, periculoasă'', a concluzionat Gerrard.

Rangers nu va putea conta în meciul de la Braga pe golgheterul său, columbianul Alfredo Morelos, suspendat.

Ianis Hagi a marcat două goluri pentru Glasgow Rangers, care a învins-o pe Sporting Braga cu scorul de 3-2, joi seara, pe Ibrox Park, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League la fotbal.

Mijlocaşul ofensiv a fost eroul echipei scoţiene, care a revenit după ce lusitanii au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Fransergio (11) şi Abel Ruiz (59). Sub privirile tatălui său, Gheorghe Hagi, Ianis a redus din diferenţă în min. 62, cu un şut la colţul scurt din interiorul careului, Joe Aribo a restabilit egalitatea (75), iar Hagi jr a marcat golul victoriei (82), dintr-o lovitură liberă deviată de Palinha.

Ianis Hagi a fost integralist la primul său meci european în tricoul lui Rangers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel