Huliganii au devastat tot după meciul FCSB-Dinamo 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Mai multe persoane au fost sancționate, iar altele vor fi cercetate penal în urma meciului de fotbal Dinamo-FCSB. Partida s-a disputat duminică, la București.

Potrivit jandarmilor bucureșteni, la meciul de fotbal dintre echipele Dinamo București și FCSB au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.075 lei.

Este vorba despre șapte sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor legii privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, despre trei sancțiuni pentru încălcarea prevederilor legii privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și despre patru sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor legii privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor pentru șapte fapte de natură penală, prevăzute de legea privind regimul materiilor explozive, mai anunță jandarmii.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea și sancționarea altor persoane care au încălcat legea.

Dinamo - FCSB 0-3, rezultat final

 

După 6-0 în tur, FCSB s-a impus acum la scor de forfait, prin golurile marcate de Octavian Popescu (2), Ianis Stoica (75) şi Răzvan Oaidă (82).

"Sunt fericit că am marcat atât de repede. Este o victorie foarte importantă pentru noi, pentru că suntem în spatele celor de la CFR. Şi trebuie să o ţinem numai cu victorii de acum înainte", a declarat marcatorul primului gol, Octavian Popescu, la DigiSport.

FCSB a învins-o pe Dinamo cu scorul de 3-0 (1-0), duminică seara, pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, într-un derby de tradiţie desfăşurat în etapa a 23-a a Ligii I de fotbal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel