Horoscopul săptămânii 27 iunie-3 iulie: Taurii reaprind relația de dragoste, iar Leilor li se deschid noi perspective. Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscopul săptămânii 27 iunie-3 iulie - Taurii reaprind relația de dragoste, iar Leilor li se deschid noi perspective. Previziuni complete
Horoscopul săptămânii 27 iunie-3 iulie - Taurii reaprind relația de dragoste, iar Leilor li se deschid noi perspective. Previziuni complete

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este Luna Nouă în Rac pe 29 iunie. O Lună Nouă incredibil de importantă, care apare în apropierea punctului karmic negativ - Luna Neagră. Semnul zodiacal Rac este responsabil pentru tot ce tine de patrie, neam, psihic, sentimente, familie.

Pentru a liniști energiile complexe ale Lunii Noi, pe 29 iunie, încercați să petreceți această zi lângă apă, să mergeți desculț pe iarbă, să faceți exerciții de respirație - orice contact cu natura este binevenit, spune astrologul Marina Skadi.

BERBEC - Sentiment de confort, în relațiile personale și de afaceri: armonie și satisfacție în chestiuni materiale și financiare. Munca și grijile cotidiene necesită atenție, dar rezultatele eforturilor depuse până la sfârșitul săptămânii vă vor surprinde plăcut. Moment bun pentru obținerea unui loc de muncă, precum și pentru schimbările cardinale ale vieții. O nouă etapă în carieră.

TAUR - Este un moment potrivit pentru a reaprinde relația cu persoana iubită. La serviciu, în sfera afacerilor totul este bine, ceea ce vă permite să vă faceți timp pentru familie și prieteni. Este posibil să vă întâlniți cu o persoană interesantă. Dacă ești ocupat cu activități creative, săptămâna va fi foarte productivă. Perioadă de optimism și inspirație, pace interioară și satisfacție.

GEMENI - O atmosferă favorabilă în echipa ta contribuie la obținerea unor rezultate materiale bune. Vei fi susținut de superiori, colegi, parteneri de afaceri pe termen lung. Dacă ești în căutarea unor surse suplimentare de venit, norocul îți va zâmbi. Până la sfârșitul săptămânii, situația se schimbă: calmul este înlocuit de agitație, simți nevoia de a face pași activi la locul de muncă. 

Horoscop 26 iunie pentru toate zodiile: Taur, ai bani de încasat; Rac, pregătește-te de fluturi în stomac

 

RAC  - O săptămână grea: Luna Nou îți va aminti cele mai dureroase subiecte și va accentua problemele din relațiile personale. Acuzațiile reciproce  pot provoca o criză familială gravă. În mod neașteptat, pot fi dezvăluite secrete, procese ascunse din sfera afacerilor, ceea ce vă va obliga să vă reconsiderați planurile în profesie și carieră. Încercați să vă economisiți resursele fizice și materiale.

LEU - Ești obligat să dedici mai mult timp sferei sociale, descoperind ceea ce ți-a fost inaccesibil din diverse motive. După Luna Nouă din 29 iunie, viața ta se va schimba, dar în direcția depinde de acțiunile tale anterioare. Într-o oarecare măsură, pentru tine, aceasta este o săptămână de răzbunare sau recompensă karmică. În orice caz, se deschid noi perspective, chiar dacă trebuie să vă despărțiți de ceva sau de cineva.

FECIOARĂ - Concentrează-te pe tine, pe interesele tale și fii informat. Va trebui să vorbiți,  să discutați și să nu vă cedați dacă doriți să vă mențineți pozițiile, cariera și statutul. Este timpul să actualizați, să transformați normele acceptate și regulile nerostite. Aveți capacitatea de a influența gândurile altora.

Horoscop dragoste. Care sunt zodiile care te vor înșela cu orice ocazie într-o relație

 

BALANȚĂ - În viața ta au loc transformări pozitive, viziunea asupra lumii se schimbă, apar noi obiective. Dacă ați lansat un proiect, în niciun caz nu vă opriți și ascultați mai puțin sfaturile și criticile altor persoane. Un moment bun pentru a stabili relații personale și pentru a aduce armonie în familie.

SCORPION - O perioadă de reevaluare a valorilor, de respingere a unor convingeri, de a face planuri pentru viitor. Un moment bun pentru conversații serioase cu partenerii, deoarece puteți ajunge la un acord cu privire la aproape toate problemele. Cazurile și problemele care au adus confruntări trec treptat în fundal, făcând loc unor noi proiecte și relații. 

SĂGETĂTOR - Săptămâna grea. Nu se observă progrese evidente în afaceri din cauza partenerilor. Pot fi găsite erori și detalii importante care au fost ratate și care vor presupune modificări ale proiectelor lansate anterior. Veți revizui relațiile contractuale. Încearcă să îi critici pe ceilalți mai puțin, ia inițiativa în propriile mâini și acționează!

Horoscop bani. Semnele zodiacale cu cele mai mari șanse de a se îmbogăți în 2022

 

CAPRICORN - Atmosferă  favorabilă la locul de muncă, în sfera afacerilor. Puteți să vă asigurați o bază financiară solidă pentru o perioadă lungă de timp. Urmează unele schimbări, mai ales în ceea ce privește munca: reorganizare, schimbarea conducerii, concedieri sau noi angajări. Pentru tine aceste schimbări se vor dovedi a fi pozitive. Multă muncă în comunitate, angajamente suplimentare. Oamenii din jur vor apela la tine pentru ajutor sau sfaturi.

VĂRSĂTOR -  În toate aspectele, vă va ajuta experiența persoanelor în vârstă.  Analizați cu atenție informațiile primite. Încercați să fiți printre oameni: acest lucru vă va deschide ceva nou și vă veți putea adapta mai ușor la noile condiții de la locul de muncă. Afacerile financiare sunt activate și puteți rambursa o datorie, primi un bonus sau  un cadou pentru meritele trecute. 

PEŞTI -  S-ar putea să fii prea critic și va fi dificil să comunici. Sarcina ta este să salvezi ceea ce ai și, apoi,  vei putea să-ți sporești averea sau să obții armonie în relații. Fiți pregătiți pentru obstacole în sfera afacerilor și a banilor.  Așteptați și vedeți ce se întâmplă în jur: la sfârșitul săptămânii, circumstanțele te vor obliga să faci pași activi  pentru a-ți rezolva majoritatea problemelor.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel