Horoscopul săptămânii 16-22 mai: Întâlniri romantice pentru Tauri. Perioadă stresantă pentru Lei. Alegeri dificile pentru Capricorni. Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscop 20 iunie 2022. Cum începe săptămâna pentru zodii: Balanță, vă reduceți datoriile; Taur, te axezi pe emoții. Previziuni complete
Horoscop 20 iunie 2022. Cum începe săptămâna pentru zodii: Balanță, vă reduceți datoriile; Taur, te axezi pe emoții. Previziuni complete

Săptămâna începe cu Eclipsa de Lună în Scorpion, care va închide coridorul eclipselor de primăvară. În această zi, mulți s-ar putea să fie într-o dispoziție proastă, vor avea sentimentul tot ceea ce i-a mulțumit și le-a dat energie pleacă. Dar este important să înțelegeți că o astfel de stare este de scurtă durată. 

Eclipsa mistică din Scorpion, de pe 16 mai 2022, va schimba viața multor oameni. Dar pentru a primi transformări pozitive în viață, este important să scăpați de situațiile vechi și nepromițătoare, să vă deschideți inima către viitor, spune astrologului Marina Skadi.

BERBEC -  Imaginația și fantezia cresc, dar nivelul de activitate fizică scade. O săptămână de stocare a energiei. Acum este momentul să vă relaxați, să vă retrageți, să vă reconsiderați planurile de viitor, să obțineți putere, iar  luna viitoare, veți obține succes. Profită de moment, ​​relaxează-te, fă ce îți place, pentru că, de săptămâna viitoare, vei fi absorbit de afaceri și de viața socială.

TAUR - O perioadă de evenimente strălucitoare, inclusiv romantice. S-ar putea să vă aflați în situații care necesită manifestări puternice, dar controlate de energie. Până la sfârșitul săptămânii, îți vei da seama că viața ta s-a schimbat, iar ceea ce era relevant, anterior, acum nu mai contează. Nu te supăra dacă te simți fără puteri: foarte curând vei atinge confortul psihologic și material dorit.

GEMENI - O anumită etapă din viața ta se termină, de aceea este important să tragi concluziile corecte și, cu o vigoare reînnoită, să începi multe lucruri de la zero. Vei învăța lecțiile trecutului și vei ajunge la un nivel mai înalt de conștiință. În timpul săptămânii, puteți descoperi  informații care au fost ascunse anterior. Poți auzi de la alții că nu te străduiești cu adevărat și că ai devenit o persoană secretoasă.

Horoscop rune 16-22 mai, cu Mihai Voropchievici: Taurul primește cadouri, iar Peștii întâlnesc o nouă dragoste. Bani pentru Vărsători. Previziuni complete

 

RAC - Nu ar trebui să vă faceți publicitate intereselor, mai ales la începutul săptămânii. Adună cu calm informațiile necesare, eventual cele legate de trecut într-un final vei avea noroc  și vei găsi ceea ce cauți. Informațiile pe care le primiți pot conține indicii  sau semnificații ascunse pe care numai dvs. le puteți înțelege. Intuiția, subconștientul și visele vor trece în prim-plan. Poate fi nevoie de călătorii secrete și de contacte cu străini.

LEU - O perioadă stresantă, mai ales la începutul săptămânii. Gândurile și ideile tale pot fi restricționate sau cenzurate și s-ar putea să fii dezamăgit de cei dragi. A doua jumătate a săptămânii este mai favorabilă, toate necazurile apărute luni și marți,  pot fi minimizate prin acțiuni chibzuite. Nu faceți achiziții scumpe în grabă, economisiți resursele financiare!

FECIOARĂ - În acest moment este important să faci față sentimentului de singurătate, să îi înțelegi natura și să stabilești ce te împiedică să construiești relații interpersonale. Pentru a nu te pierde, ai nevoie de contacte, comunicare, întâlniri cu diferite persoane. În acest moment, în memoria ta pot apărea evenimente vechi care te bântuie, așa că este nevoie să găsești pe cineva căruia să-ți poți încredința gândurile tale și să-ți împărtășești îndoielile.

Horoscopul zilei de luni, 16 mai 2022, pentru toate zodiile: Leii vor fi deosebit de nervoși, Săgetătorii plănuiesc o aventură

 

BALANȚĂ - S-ar putea să te confrunți cu faptul că nu ești înțeles, îți este greu să-ți exprimi sentimentele. Astrele vă sfătuiesc să nu spuneți nimănui despre planurile voastre. Sunt posibile negocieri secrete și întâlniri. Deși pot exista întâlniri și relații amoroase, ascunse cu grijă de ceilalți. Activitatea ta socială va avea rezultate bune.

SCORPION - Eclipsă de lună în semnul tău te diferențiază de alte semne zodiacale. Săptămâna grea: uneori ți se poate părea că toate necazurile și greutățile au căzut în sarcina ta. Dar acesta este un moment bun pentru a începe să înveți ceva nou: fie în discipline oculte sau alte științe secrete, pentru meditație, practici psihologice.  În această perioadă, percepția ta intuitivă crește, imaginația ta se joacă, ceea ce este favorabil pentru oamenii creativi și cei de artă.

SĂGETĂTOR - La începutul săptămânii, simți un declin emoțional, îți vin în cap gânduri dificile, poate exista frică de viitor. Dar în a doua jumătate a săptămânii vei simți și vei vedea că viața se schimbă în bine! Tot ceea ce se întâmplă acum va continua în prima jumătate a anului 2023, așa că fiți atenți la ceilalți, acționați cu atenție și, de asemenea, referiți-vă la experiența dvs. - acum trecutul este foarte util în prezent.

 

Horoscop special: 5 semne zodiacale vor deschide ușa fericirii, abundenței și a schimbărilor reușite la sfârșitul primăverii 2022

 

CAPRICORN - Timp nervos, mai degrabă pentru că te grăbești. Acum trebuie să aștepți  și să iei măsuri puțin mai târziu. O perioadă potrivită pentru rezolvarea problemelor de familie, relaxare, activitate cu copiii. Activitatea ta din timpul săptămânii este ineficientă, de aceea este mai bine să dedici acest timp vieții tale interioare, persoanei dragi, părinților. Poate fi necesar să faci alegeri dificile!

VĂRSĂTOR - Perioadă de muncă activă. Autodeterminare, emoții ascunse și sentimente reprimate. Tot ceea ce se întâmplă acum va fi bun pentru viitorul tău. Un moment prielnic pentru a restabili relațiile vechi, dar și parteneriatele vechi. O săptămână de muncă interioară intensă va aduce cu siguranță rezultate bune!

PEŞTI - Un moment al incertitudinii, al descoperii unor informații neplăcute legate de relațiile personale. Pe de o parte, este important să nu vă lăsați folosit, dar, pe de altă parte, primiți lecții de viață valoroase de la parteneri. Ceea ce se întâmplă acum îți va fi foarte util în viitor. Cu toate acestea, nu mai este necesar să aderați la vechile credințe, la modul obișnuit de viață. Viața ta se schimbă dramatic!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel