Horoscopul săptămânii 1-7 august: Gemenii, sfătuiți să rămână pașnici, iar Taurii să ia o pauză de la afaceri. Perioadă grea pentru Raci. Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscopul săptămânii 1-7 august - Gemenii, sfătuiți să rămână pașnici, iar Taurii să ia o pauză de la afaceri. Perioadă grea pentru Raci. Previziuni complete.
Horoscopul săptămânii 1-7 august - Gemenii, sfătuiți să rămână pașnici, iar Taurii să ia o pauză de la afaceri. Perioadă grea pentru Raci. Previziuni complete.

1-7 august este o săptămână plină, deoarece conjuncția lui Marte, Uranus și Nodul Ascendent din Taur, de pe 2 august, va multe persoane să-și schimbe planurile din cauza noilor circumstanțe externe.

Ne putem aștepta la evenimente neașteptate în sfera politică,  revolte în sectorul financiar și în economia globală. Este important să vă concentrați asupra vieții interioare, să aveți grijă de treburile de familie, să vă odihniți, înainte de o nouă etapă din viață 

BERBEC - Pot apărea circumstanțe neprevăzute, care duc la reacții impulsive și nepoliticoase. Ai tendința să-ți supraestimezi puterea, să-ți asumi mai mult decât poți face cu adevărat. Încearcă să nu cereți prea mari celorlalți, pentru că vei avea nevoie de sprijinul lor. Acum nu este momentul să discuți subiecte importante, deoarece orice discuție se poate transforma  într-un conflict.

TAUR -  Încearcă să iei o pauză de la afaceri, să dedici timp copiilor, părinților, unei persoane dragi. Săptămâna este nefavorabilă pentru rezolvarea problemelor de muncă, activitate socială, conversații cu superiorii. Anxietatea ta interioară poate duce la acțiuni eronate, al căror rezultat va fi pierderi financiare. Evitați sporturile extreme și nu cereți prea multe de la parteneri. Perioada nefavorabilă va dura aproape toată săptămâna și trebuie să fii calm și prudent.

GEMENI - O perioadă traumatizantă, așa că aveți grijă atât la locul de muncă, cât și acasă, și mai ales la drum - ca pieton sau la volan. Ai grijă de tine, fii atent la sănătatea ta: suprasolicitarea fizică și manifestările emoționale violente pot avea consecințe nefaste. La începutul săptămânii sunt posibile conflicte în relațiile personale și familiale. Nu ar trebui să treceți peste situație și să insistați pe cont propriu: mai bine rămâneți tăcut și mențineți relații pașnice cu ceilalți.

 

Horoscop rune 1-7 august, cu Mihai Voropchievici: Taurii vor primi o sumă de bani, iar Peștii merg în vacanță. Previziuni complete

 

RAC  - Activitatea socială poate deveni o sursă de probleme și necazuri. Încercați să stați cât mai departe de locurile periculoase. Un moment bun pentru lucrul la distanță, activități creative, reparații  în casă. Dacă aveți timp și resurse financiare, mergeți într-o călătorie, relaxați-vă, întâlniți oameni. Săptămâna este potrivită pentru analizarea evenimentelor trecute și stabilirea de noi obiective.

LEU - În timpul săptămânii, necazurile te ocolesc, dar nu ar trebui să-ți asumi riscuri. Munca calmă, sistematică, întâlnirile cu partenerii, tranzacțiile de vânzare vor avea succes. Până la sfârșitul săptămânii, vei putea fi promovat și poți avea propuneri de afaceri interesante din partea partenerilor străini. În general, o săptămână favorabilă: vei putea implementa multe inițiative creative, planuri de lungă durată.

FECIOARĂ - Începutul săptămânii vă poate aduce evenimente negative. Dar până vineri, împrejurările îți sunt favorabile, activitățile sociale îți aduc plăcere,  se deschid noi oportunități în domeniul profesional. Ajutorul și sprijinul vin de la sine. Până în weekend vei putea rezolva probleme financiare, vei putea face o afacere bună sau vei încheia un contract profitabil.

Horoscop. Zodiile care au cele mai multe șanse de a câștiga la LOTO. Norocul de a deveni milionari este scris în astre pentru acești nativi

 

BALANȚĂ - Simți schimbările viitoare, dar sentimentul de anxietate nu te părăsește. Ai grijă când iei decizii importante, evită sporturile extreme și totul va fi bine. Deschizi noi perspective, comunici cu cei din jur, îți demonstrezi punctele forte. Un moment bun pentru dragoste, petrecerea timpului cu persoana iubită, corespondența cu persoane noi pentru a stabili relații personale.

SCORPION - Nu trebuie să iei decizii importante, pentru că nu vei putea stabili  perspective. Așteaptă puțin, nu te grăbi să faci totul deodată, pentru că este ușor să greșești. Săptămâna este potrivită pentru călătorii scurte, mici achiziții, rezolvarea problemelor casnice, activități în aer liber cu copiii sau prietenii. Excursiile în natură vă vor adăuga puterea și energia de care veți avea nevoie.  

SĂGETĂTOR - Amânați încheierea tranzacțiilor. Înainte de a cumpăra ceva, gândește-te de 10 ori. Săptămâna este potrivită pentru activitate în rețelele de socializare, publicitate și  evenimente online. Acest lucru vă va ajuta să câștigați popularitate și să obțineți oportunități de avansare în carieră. Dacă în timpul săptămânii apar dificultăți în domeniul profesional sau probleme cu partenerii, atunci până la sfârșitul săptămânii vei putea găsi o soluție constructivă și vei remedia situația.

Horoscop. Cele mai insensibile semne ale zodiacului. Aceste patru semne sunt de neclintit în fața emoțiilor

 

 

CAPRICORN - O perioadă bună pentru auto-educare, participare la evenimente sociale și politice, călătorii în străinătate. Dacă  luați în considerare interesele și ritmul de viață al partenerilor, atunci contactele de afaceri și comerciale se pot dovedi a fi favorabile. Puteți obține un profit destul de vizibil, capacitatea de a gestiona sume mari de bani. Cu toate acestea, evitați să vă cheltuiți peste buget: tendința de a cheltui excesiv crește.

VĂRSĂTOR - Săptămâna este însoțită de dispoziție bună, energie și vitalitate sporită: fizică și psihică. Timp de bun augur pentru a rezolva problemele personale și familiale.  Autoritatea și semnificația ta în familie  cresc. Această perioadă este bună de folosit pentru seri de familie și sărbători. Veți face cunoștința cu o persoană influentă.

PEŞTI -  Condiții favorabile pentru activitatea mentală și creativă. Reacțiile rapide, concentrarea asupra obiectivului stabilit și acțiunile dinamice te vor ajuta la implementarea celor mai îndrăznețe proiecte. Călătoriile de afaceri sunt favorabile. În acest moment, puteți întâlni o persoană care vă va fi foarte utilă în viitor, puteți dobândi cunoștințe noi din conversațiile cu colegii de călătorie. În relațiile personale, vor apărea schimbări fericite dacă ești sincer cu partenerul tău.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un nou HOROSCOP, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel