Horoscopul lunii mai: Racii, la un pas să devină mai fericiți, Taurii ies învingători din orice situație. Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscopul lunii mai Racii, la un pas să devină mai fericiți, iar Taurii ies învingători din orice situație. Previziuni complete.
Horoscopul lunii mai Racii, la un pas să devină mai fericiți, iar Taurii ies învingători din orice situație. Previziuni complete.

Perioada 3-8 mai sunt cele mai eficiente zile ale lunii pentru rezolvarea majorității problemelor, cu excepția relațiilor amoroase. Schimbări pozitive au loc la nivel extern. Este momentul potrivit pentru a rezolva probleme financiare, imobiliare, pentru a căuta sponsori. Este și o perioadă favorabilă pentru persoanele care sunt departe de casă. Astrologul Marina Skadi prezintă previziunile pentru toți nativii din zodiac.

BERBEC -  Luna mai este favorabilă, deveniți mai energici, decisivi și activi. Spiritul de luptă și rivalitate se trezește, ești capabil să-i inspiri pe alții la fapte importante. Pentru bărbați, a treia decadă a lunii este mai favorabilă: în această perioadă, adevăratele valori masculine ies în primul plan.

TAUR - Se trezește instinctul de supraviețuire și de procreare. Încrederea în sine crește, se manifestă instinctul cuceritorului, indiferent de sex. Oportunități favorabile pentru a-ți câștiga locul sub soare și a-ți demonstra dreptul la el. În aproape orice situație, este posibil să ieși învingător sau cel puțin să beneficiezi.

GEMENI - O perioadă favorabilă în prima decadă a lunii: reușiți să vă avansați interesele. Mai târziu urmează o perioadă de opriri, întârzieri, dificultăți și obstacole. Încercați să folosiți orice ocazie pentru a vă demonstra puterea și priceperea. La începutul lunii, nu ezitați să vă implicați în cazuri pe care le-ai ratat în trecut. 

Horoscop special. Crește-ți banii în funcție de energia ta zodiacală. Aceste semne trebuie să spună „NU” la momentul potrivit

 

RAC - Viața se schimbă: ești la doar câțiva pași de deveni o persoană de succes și mai fericită. La fiecare 6 luni mentorul tău, Luna, participă la un eveniment astrologic de transformare important - eclipsele. Luna Mai este cea mai importantă lună a anului 2022 pentru tine. Renunță la ceea ce nu mai este de folos.

LEU  - Energia caută o cale de ieșire, iar dacă nu o găsește, poate duce la conflicte cu ceilalți. Dorința ta de a obține totul cât mai repede nu poate fi realizată luna aceasta. Mai mult decât atât, graba poate duce la rezultate devastatoare mai târziu. În luna mai, creezi fundația pentru succesul viitor și vei primi rezultatele în vara lui 2022.

FECIOARĂ -  Lipsa de logică a ceea ce se întâmplă în jurul tău te poate duce în confuzie și jenă. Totul nu este conform planului, totul nu este așa cum ți-ai dorit. Dacă iei măsuri pentru a accelera lucrurile, riști să dai câțiva pași înapoi.

 

Horoscop chinezesc mai 2022. Aceste semne vor câștiga o grămadă de bani. Previziuni pentru toți nativii în luna Șarpelui de Lemn

 

BALANȚĂ - Este greu să-ți reții impulsurile, sunt mulți factori enervanți în jur. Dintr-un motiv sau altul, adesea dincolo de controlul dumneavoastră sau al partenerilor, întâlnirile sunt întrerupte, proiectele, convenite anterior și propunerile aprobate, sunt revizuite și ajustate. Este mai bine să amâni conversațiile importante cu persoana iubită până în iunie.

SCORPION - Luna este plină de evenimente, legate în principal de reorganizarea producției, redistribuirea resurselor și, eventual, schimbarea conducerii în organizația în care lucrezi. Poate doriți să începeți propria afacere, să închideți o întreprindere sau să concediați angajați, dar este mai bine să vă abțineți de la astfel de decizii cardinale.

SĂGETĂTOR - Opiniile opuse sau chiar atitudinile ostile ale celorlalți pot fi stimulatoare si te pot ajuta sa-ti definești mai clar propriile poziții. Acesta este un moment bun pentru a privi cealaltă parte a monedei atunci când vine vorba de relațiile cu ceilalți, chiar dacă nu reușiți să fiți de acord sau să vă împăcați cu opinia lor.

 

Horoscop special. Cele trei zodii care vor fi înșelate de parteneri. Cine va suferi cele mai multe trădări în dragoste

 

CAPRICORN - Parteneriatele,  alianțele și asociațiile la care participați pot fi afectate de opinii contradictorii și alte conflicte. Dorința de a rezolva diferențele se va confrunta cu obstacole semnificative, dar, în final, va duce la o mai bună înțelegere a nevoilor individuale, precum și la definirea și ajustarea obiectivelor comune.

VĂRSĂTOR - Este greu la începutul lunii, dar apoi reușiți să vă concentrați, să alegeți vectorul potrivit și să-l urmați. În a doua jumătate a lunii, mediul favorizează dezvoltarea legăturilor sociale și interculturale, un moment minunat pentru reînnoirea vechilor contacte sau poate a relațiilor personale sau de afaceri.

PEŞTI - În acest moment, devii mai nerăbdător și poți provoca agresivitatea altora. În sfera dragostei există multe surprize, realizări și situația din viața personală se schimbă dramatic. Nu va fi plictisitor, sunt posibile surprize de la foștii parteneri, dar este mai bine să nu vă grăbiți să luați decizii.

----------------------

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel