Horoscop zilnic 29 august: Fecioară, ești în formă maximă; Balanță, îți găsești dragostea - previziuni pentru toate zodiile

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Horoscop zilnic 29 august 2022. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Horoscop zilnic 29 august 2022 pentru toate semnele zodiacale.

Dacă te-ai născut astăzi: Ești o fire aventuroasă. Prietenii îți vor fi de ajutor în carieră, pe măsură ce îți stăpânești tendința de a-i domina. Aveți adesea un talent pentru cuvântul vorbit și scris. Publicitatea, predarea, scrisul, finanțele și promovarea sunt domenii în care puteți reuși în viață.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu vă veți simți liber să socializați până când nu veți fi rezolvat o problemă în mod satisfăcător. Aducerea la bun sfârșit a sarcinilor de lucru vă va face să simțiți că ați făcut progrese. Aveți grijă la aspectul sănătății. 

Taur (21 aprilie - 20 mai)

Sarcinile la locul de muncă vor merge mai bine dacă sunt făcute dimineața. Mai târziu în cursul zilei s-ar putea să aveți parte de distrageri sau întreruperi. Spre seară, acordați o mai mare atenție în relația amoroasă, pentru că partenerul de viață este posibil să se simtă ignorat. 

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Veți avea sentimente contradictorii în ceea ce privește ajutorarea cuiva care are probleme. Vă veți cenzura, dar veți sfârși prin a vă oferi ajutorul. În ziua de luni, 29 august, aveți grijă la cheltuieli.

Rac (22 iunie - 23 iulie)

O zi bună pentru călătorii și explorarea de noi orizonturi. Dar va trebui să vă achitați de obligațiile de acasă înainte de a fi liber să faceți ceea ce doriți să faceți, fie că e vorba de o ieșire cu prietenii sau o vizită surpriză.

Leu (24 iulie - 23 august)

S-ar putea ca dumneavoastră și partenerul dumneavoastră să nu fiți de acord asupra unei probleme financiare. Vă veți simți economi și nu veți fi înclinați spre extravaganță. La locul de muncă este posibil să fiți puși în fața unei dileme. 

Fecioară (24 august - 23 septembrie)

Capacitatea ta de a vedea lucrurile în sensul cel mai larg va fi de mare valoare pentru în ziua de luni. Abilitățile de organizare sunt la cel mai bun nivel, iar acest lucru se va vedea.

Vezi și: Horoscop special. Zodiile care s-au născut norocoase și nativii care ar trebui să muncească de două ori mai mult pentru a reuși

Balanță (24 septembrie - 23 octombrie)

Dacă călătoriți, există posibilitatea de a găsi dragostea. Zi specială pentru recreere și activități cu copiii. Cuplurile se vor simți mai apropiate.

Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie)

Divertismentul va fi cel mai bun dimineața. Bună judecată în ceea ce privește afacerile și finanțele. La locul de muncă, o serie de sarcini te-ar putea ține foarte ocupat.

Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de locuit, ați putea găsi ceva pe placul dumneavoastră. Șansa de a profita de chilipiruri dacă mergeți la cumpărături. Acasă aveți parte de o bucurie.

Capricorn (22 dec. - 20 ian.)

O decizie în materie de finanțe va fi destul de dificilă, din cauza sfaturilor confuze pe care le primești. Originalitatea ta îți va aduce câștiguri la locul de muncă, însă nu veți putea încheia o înțelegere.

Vărsător (21 ianuarie - 19 februarie)

Faptul că trebuie să ai de-a face cu cineva care este prea sensibil se va dovedi dificil pentru tine dimineața. În ceea ce privește dragostea, tu și partenerul tău veți fi în armonie.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Vă va fi dificil să vă concentrați asupra rutinei. Neliniștea dumneavoastră s-ar putea dovedi a fi o problemă. Seara, comportamentul unui prieten vă va irita.

 

-----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel