Horoscop week-end 29-31 octombrie 2021. Pentru Lei se deschid porțile viitorului. Vin zile de neuitat pentru Capricorni: Previziuni pentru toate zodiile

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop week-end 29-31 octombrie 2021. Pentru Lei se deschid porțile viitorului. Vin zile de neuitat pentru Capricorni: Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop week-end 29-31 octombrie 2021. Pentru Lei se deschid porțile viitorului. Vin zile de neuitat pentru Capricorni: Previziuni pentru toate zodiile

Horoscopul de vineri, 29 octombrie, până duminică, 31 octombrie, anunță noroc pentru Balanță și mulți nervi pentru Tauri.  Pentru Lei se deschid porțile viitorului și urmează zile de neuitat pentru CapricorniHoroscop 29-31 octombrie 2021, previziuni complete pentru toate zodiile. 

Ultima săptămână a lunii octombrie este în plină desfășurare și se pregătește să facă loc unei noi și interesante luni. Horoscopul pentru acest sfârșit de săptămână, între vineri 29 și duminică 31 octombrie, prevede apariția unor momente interesante pentru cei născuți sub semnul Berbecului și zile cel puțin norocoase pentru cei născuți sub semnul Balanței.

Pe de altă parte, cei care se bucură de influența Taurului, din păcate, s-ar putea vedea nevoiți să se confrunte cu o nervozitate neașteptată, în timp ce zodia Peștilor va avea posibilitatea de a-și recupera energiile, chiar dacă destul de lent.

În ciuda faptului că norocul nu a decis să îmbrățișeze pe toată lumea, weekendul poate fi considerat unul dintre cele mai interesante din întreaga lună care tocmai a trecut.

Horoscop week-end 29-31 octombrie 2021 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

 


Berbec - Conform previziunilor horoscopului, acest ultim weekend din octombrie nu pare să ascundă nimic anormal sau capabil să facă ravagii în viața acestui semn zodiacal. Norocul a decis să își întoarcă privirea în direcția Berbecului, oferindu-i în dar zile și momente de neuitat. Atât la locul de muncă, cât și în viața de cuplu, cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi capabili să primească cu brațele deschise noi deschideri.

Taur - Așa cum am menționat deja, cei născuți sub acest semn zodiacal s-ar putea trezi nevoiți să facă față unei creșteri necalculate a nivelului de stres, cu o nervozitate consecventă, care ar putea provoca un pic de agitație în viața de cuplu. Sentimentele nu vor fi cu siguranță puse sub semnul întrebării, dar din cauza stresului acumulat în ultimele zile, Taurii nu vor putea să gândească limpede ce au de făcut. Este mai bine să vă luați câteva momente pentru a vă relaxa.

Gemeni - horoscopul pentru ultimul weekend din octombrie nu pare să anunțe zile norocoase pentru Gemeni. Momentele de nervozitate ar putea alterna cu momente de seninătate și ar face complicată găsirea unor momente de liniște. În ciuda acestor suișuri și coborâșuri, acest semn zodiacal se va putea bucura de puținele momente de calm și liniște care apar.

Vezi și:  Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2021. Bat clopote de nuntă pentru unii nativi. Momente de cumpănă pentru alții

Rac - Începutul ultimei săptămâni a lunii pare să fi fost deja unul dintre cele mai bune, diversele astre făcând posibilă realizarea unor dorințe. Atingerea tuturor obiectivelor stabilite nu va fi cu siguranță ușoară, dar datorită norocului care a decis să învăluie următoarele zile, zodia Rac va putea să se apropie cât mai mult de realizarea unora dintre ele.

Leu - horoscopul acestui weekend special de tranziție prevede apropierea unor situații deosebite care vor aduce cu ele ocazii ce ar putea fi considerate irepetabile. Cei care au curajul de a încerca ceva nou, poate renunțând la vechile obiceiuri, ar putea avea posibilitatea de a-și construi un viitor mai bun decât cel actual. Cu toate acestea, acestea sunt situații care trebuie observate cu atenție și alegerile trebuie examinate sub supravegherea unor persoane de încredere și obiective.

Fecioară - nimic nu va putea destabiliza echilibrul pe care zodia Fecioară l-a găsit cu atâta efort și datorită ajutorului și apropierii aproape constante a familiei și a celor dragi, semnul zodiacal în cauză va putea depăși diversele dificultăți care pot apărea pe parcurs. Indiferent de situație, puteți conta întotdeauna pe prezența familiei.

Horoscop week-end 29-31 octombrie 2021 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

 

Balanță - așa cum am menționat deja, toți cei născuți sub semnul Balanței se vor regăsi cufundați în zile cel puțin norocoase și care vor fi în măsură să aducă zâmbetul și bucuria pe buzele oricui. Găsirea câtorva momente pentru a petrece cu familia și cei dragi nu va fi cu siguranță complicată, mai ales într-o perioadă atât de norocoasă. Tocmai din acest motiv, horoscopul nu poate sfătui altceva decât organizarea unui prânz sau chiar a unei cine pe care să o petreceți toți împreună.

Scorpion - nervozitatea, din nefericire pentru zodia Scorpionului, ar putea să facă cu ochiul chiar în weekendul care se apropie, riscând să strice acele momente magice organizate cu atâta efort. Să reușești să ții sub control nivelul de stres nu va fi ușor, dar datorită ajutorului unor astre și încăpățânării Scorpionului, vei reuși să faci față momentelor nu tocmai ușoare.

Săgetător - horoscopul pentru ultimul weekend din octombrie anunță sosirea unor vești interesante și pentru zodia Săgetător. Forța de voință a celor născuți sub acest semn zodiacal le va permite să facă față cu fruntea sus tuturor adversităților pe care vor decide să le introducă pe parcurs, depășind fără prea multe probleme diversele situații, chiar și pe cele mai deosebite. Cei care plănuiesc să se dedice unui lucru nou și constructiv vor putea face acest lucru în această perioadă.

Vezi și: Horoscop. Ultima săptămână a lunii octombrie aduce bani mulți doar pentru trei semne ale zodiacului. Află dacă te regăsești printre ele


Capricorn - din fericire, cei născuți sub semnul Capricornului vor avea, în sfârșit, șansa de a-și recăpăta energia și de a se dedica exclusiv relaxării, atât fizice, cât și mentale. Apropierea partenerului și a celor dragi vă va ajuta să vă calmați nervii și pentru câteva clipe să îndepărtați diversele probleme, făcând ca unele momente din acest ultim weekend al lunii să fie unice și de neuitat. În dragoste, ca și în muncă, nu va fi nimic de care să vă faceți griji.

Vărsător - Horoscopul pentru weekend, din păcate pentru Vărsător, nu pare să anunțe nimic pozitiv, mai ales în ceea ce privește odihna. Energiile ar putea scădea drastic și ar putea face ca semnul zodiacal în cauză să nu fie dispus să organizeze nimic. Fie că este vorba de o simplă ieșire cu prietenii, fie că este vorba de o cină romantică, Vărsătorul s-ar putea să nu aibă dispoziția necesară pentru a se bucura așa cum trebuie.

Pești - așa cum am menționat deja, ultima săptămână din octombrie nu a fost una dintre cele mai bune pentru zodia Pești, iar weekendul care se apropie cu pași repezi va aduce cu el o energie pozitivă. O recuperare lentă îi așteaptă pe Pești în această nouă perioadă a lunii. Apropierea de partener și de cei dragi va fi aproape întotdeauna prezentă.

 



 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel