Horoscop week-end 27-29 august: Gemeni, o veche iubire apare în viața voastră. Săgetătorii pun bazele proiectului vieții lor. Previziuni complete

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop week-end 27-29 august: Gemeni, o veche iubire apare în viața voastră. Săgetătorii pun bazele proiectului vieții lor. Previziuni complete
Horoscop week-end 27-29 august: Gemeni, o veche iubire apare în viața voastră. Săgetătorii pun bazele proiectului vieții lor. Previziuni complete

Horoscop de week-end, perioada 27-29 august 2021. Previziuni pentru toate zodiile pentru ultimul sfârșit de săptămână al lunii august, aflat sub semnul zodiei Fecioară.

Horoscop week-end 27-29 august. Previziuni pentru toate zodiile

 

Vezi și: Horoscop 27 august 2021. Vărsători, riscați să fiți trași în tranzacții financiare periculoase! Berbecii au parte de întâlnirea vieții lor

 

Berbec
Weekend-ul va fi marcat de răscumpărare. Dacă relația ta este conflictuală cu o persoană care se află la distanță, cu siguranță va fi o perioadă de alegeri importante și de mare intoleranță. Pe cât posibil, încercați să fiți senini și să nu creați alte probleme. Unii dintre voi vor fi nehotărâți între două povești și vor trebui să facă o alegere importantă în legătură cu munca.

Taur
Ați putea începe un nou proiect la serviciu. Cei care au făcut cereri în trecut vor primi ajutor. Liber-profesioniștii care și-au încheiat bilanțurile pe minus vor avea șansa de a se echilibra sau chiar de a intra pe profit. În plus, vor exista soluții interesante pentru cazurile care au fost deschise prea mult timp.

Gemeni
Un weekend interesant. Dacă ești îndrăgostit și vrei să confirmi acest lucru, trebuie neapărat să te întâlnești cu persoana iubită în acest weekend. În plus, ar putea exista o șansă de a reînnoi o relație de dragoste.

Rac
Cei care s-au închis prea mult în sine vor putea să vorbească și să-și exprime liber momentele de nesiguranță. Dacă ai încheiat o relație în luna iunie, dar aceasta are încă baze bune, în acest weekend ai putea recupera.

Leu
Nu prea ai răbdare: în relațiile cu ceilalți sau în dragoste și prietenie, ai putea avea unele îndoieli, dar duminică îți vei putea reveni. În cazul în care cineva vine împotriva ta sau există persoane care îți pun la încercare rezistența fizică, încearcă să le îndepărtezi din start. De asemenea, va trebui să înțelegeți dacă iubiți cu adevărat pe cineva sau nu.

Fecioară
Duminică este de preferat să nu se abordeze subiecte spinoase sau care privesc familia. Unii dintre voi vor fi fericiți să călătorească sau să devină protagoniștii unor activități productive. Acesta este un moment interesant pentru a evalua unele situații care trebuie să se desfășoare la locul de muncă.

Balanță
Sfârșitul săptămânii va fi marcat de iubire și, mai ales duminică, va fi cea mai bună zi pentru a impresiona pe cineva. Chiar și cei care intenționează să înceapă să pună la cale proiecte pentru toamnă vor putea face mai mult, deoarece aveți mai multe proiecte în sertar. Unii dintre voi simt că au fost obiectul criticilor și, prin urmare, intenționează să se schimbe.

Scorpion
Este posibil să vă simțiți puțin obosit. Din când în când treci prin momente de tensiune puternică și asta se întâmplă pentru că ești guvernat de Marte, planeta agresivității. În același timp, însă, sunteți un semn de apă și, prin urmare, aveți tendința de a fi leneș. Este ca și cum ar trebui să faci pace între două personaje care trăiesc împreună în tine. În această duminică, însă, lenea ar putea să vă ia fața.

Săgetător
Ale voastre sunt astre promițătoare. Unii vor vorbi despre dragoste, în timp ce alții vor face promisiuni mari. Cei care au un angajament pozitiv sau care sunt de ceva timp cu cineva, se pot gândi la un proiect mare, o mutare sau o schimbare clară până la sfârșitul anului. Cel mai frumos aspect al cerului va fi acolo până la sfârșitul anului și mulți fac deja pași mari înainte.

Capricorn
Cei care au trecut printr-un moment de mare disconfort sau o criză sentimentală trebuie să încerce cu orice preț să-și revină. Este un cer promițător în ceea ce privește chestiunile sentimentale, pentru că august a fost o lună dificilă și plină de gânduri, atât în ceea ce privește munca, cât și în alte situații, și nu a adus nimic bun în dragoste.

Vărsător
Sâmbătă și duminică vor fi două zile în care cineva va spune tot ceea ce gândește cu riscul serios de a crea dificultăți atât pentru sine, cât și pentru ceilalți. Duminică, pe de altă parte, va fi o zi mai bună, dar sfatul este să nu puneți prea multă presiune pe corpul dumneavoastră. Pentru toți cei care sunt în contact cu publicul, se vor aștepta mari succese.

Pești
Vineri și sâmbătă vor fi zile importante pentru toți cei care vor să călătorească și să scrie. Gândiți-vă doar la artiști sau la cei care pot ajunge departe datorită unei idei. De asemenea, se face referire la toți cei care au puterea de a-i convinge pe ceilalți, cum ar fi profesorii, politicienii, agenții sau liber-profesioniștii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel