Horoscop week-end 10-12 septembrie 2021: Racii, puși la mari încercări de Saturn. Fecioarele descoperă că au fost înșelate. Previziuni complete

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop week-end 10-12 septembrie 2021: Racii, puși la mari încercări de Saturn. Fecioarele descoperă că au fost înșelate. Previziuni complete
Horoscop week-end 10-12 septembrie 2021: Racii, puși la mari încercări de Saturn. Fecioarele descoperă că au fost înșelate. Previziuni complete

Horoscop de week-end, perioada 10-12 septembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile pentru cel de-al doilea sfârșit de săptămână al lunii septembrie, aflat sub semnul zodiei Fecioară.

În aceste zile, astrele sunt deosebit de favorabile pentru cei născuți sub semnele de foc și de apă. În ceea ce privește celelalte semne, pe de altă parte, există cei care vor putea merge mai departe după o aventură de vară, cei care așteaptă o promovare și cei care pot reveni în sfârșit în joc. Iată ce au rezervat astrele pentru cele douăsprezece semne zodiacale în următoarele zile. 

Nu rata: Horoscop special. Topul celor mai romantice zodii: Devin un vulcan când se îndrăgostesc

Horoscop week-end 10-12 septembrie 2021, previziuni pentru zodii

 

Horoscop week-end 10-12 septembrie 2021 Berbec


Noile proiecte de lucru sunt de mare interes pentru dumneavoastră. Tot ceea ce se întâmplă acum, sau s-a născut de la începutul anului, nu vă aduce cu adevărat stabilitatea și confirmarea de care aveți nevoie.

Horoscop week-end 10-12 septembrie 2021 Taur


Aveți o anumită raționalitate care vă determină să luați decizii bune. De obicei, nu vă grăbiți, dacă trebuie să vă angajați în ceva, vă gândiți și regândiți. Pentru unii dintre voi, se apropie schimbări importante, atât pe plan sentimental, cât și profesional.

Horoscop week-end 10-12 septembrie 2021 Gemeni


Ești deprimat, weekendul te vede în depresie. Cu toate acestea, este dificil să vă simțiți complet inactiv. Vă puteți pune din nou în mișcare, iar dacă ați suferit probleme fizice primăvara trecută, acum există un ușor declin.

Horoscop week-end 10-12 septembrie 2021 Rac


Vei avea Saturn împotriva ta în această perioadă, va tinde să te pună într-o situație dificilă, dar vei reuși să te descurci. Nu ești 100% mulțumit de munca ta, dar, în ciuda tuturor lucrurilor, vei reuși să obții rezultate bune.

Horoscop week-end 10-12 septembrie 2021 Leu


În această perioadă, te uiți în jur și îți evaluezi mediul înconjurător mai obiectiv și mai atent și vei face o evaluare atentă a împrejurimilor. V-ați dat seama că ceva se schimbă în jurul dumneavoastră. Nu vă gândiți, însă, că această situație reprezintă un blocaj.

Horoscop week-end 10-12 septembrie 2021 Fecioară


În acest weekend va trebui să vă organizați bine angajamentele. Dacă cineva v-a înșelat sau a profitat de dumneavoastră, probabil că va trebui să luați măsuri legale până la sfârșitul anului. Rămâneți calmi și priviți cu entuziasm spre viitor.

Horoscop week-end 10-12 septembrie 2021 Balanță


Ești puțin nervos în acest moment. Probabil că așteptați să faceți lucruri mari sau v-ați lansat în noi experiențe profesionale care v-au făcut să fiți destul de nervos.

Horoscop week-end 10-12 septembrie 2021 Scorpion


Este o perioadă foarte creativă, în care poți obține succese mici sau mari. Și din punct de vedere economic, dacă vă ocupați de niște negocieri care implică o afacere, s-ar putea să vă vină vești bune.

Horoscop week-end 10-12 septembrie 2021 Săgetător


Aveți o mare putere și determinare. Sunteți mai protejat, deși nu trebuie să fiți niciodată prea exagerat. Dacă există o cale de urmat, nu așteptați ca alții să vă propună, ci acționați dumneavoastră. Știți deja la cine să vă adresați și ce strategie să urmați.

Horoscop week-end 10-12 septembrie 2021 Capricorn


Din când în când trebuie să vă acordați o pauză și să găsiți mai multă liniște și pace. Profitați de acest sfârșit de săptămână pentru a vă odihni și a vă reface energia.

Horoscop week-end 10-12 septembrie 2021 Vărsător


Unii dintre voi sunt cu capul în nori, nu v-ați atins obiectivele. Acest lucru vă face să vă simțiți nervos. În dragoste ar putea exista tensiuni, păstrează-ți calmul și nu te grăbi să răspunzi.

Horoscop week-end 10-12 septembrie 2021 Pești


Evitați schimbările drastice și, de asemenea, cereți sfatul unei persoane de încredere și cu experiență. Angajamentul dumneavoastră vă aduce obiectivele dorite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel