Horoscop, vineri, 17 aprilie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Săgetătorii se  pierd ușor în multe direcții
Săgetătorii se pierd ușor în multe direcții

Horoscop. Cu Luna și Marte în tranzit prin semnul Vărsătorilor, aceștia vor   fi purtați de la o extremă la cealaltă.

Berbec

Trigonul dintre Venus și Marte îți aduce multă voie bună și dorința de a-i încuraja pe alții. Prietenii se interesează de starea ta. 

Taur

Ești preocupat de partea spirituală a vieții. Vei dori să meditezi, să zici o rugăciune sau să te retragi pentru câteva minute pentru a sta în liniște. 

Gemeni

Este una dintre acele zile în care nu lași telefonul din mână datorită apelurilor prietenilor, colegilor sau ale rudelor. Și ești foarte bucuros!

Rac

Nu te lăsa copleșit de emoții pentru că îți vei îngreuna până și cele mai simple treburi. Seara, înainte de a adormi, îți poți permite asta.

Leu

Vei resimți singurătatea la un nivel maxim, de aceea ar fi bine să stai de vorbă cu multe persoane, să le scrii sau să le suni. 

Fecioară

Chiar dacă muncești de acasă, atunci când termini, nu aduce problemele de la serviciu în zona personală. Familia are nevoie de tine.

Balanță

Vrei să îți ocupi timpul liber cu o parte din pasiunile tale. Nivelul ridicat de creativitate îți va permite să realizezi lucruri uimitoare.

Scorpion

Familia te scoate serios din zona confort și nu îți convine. Din nefericire, se va ajunge la reproșuri sau plângeri, și de o parte și de cealaltă. 

Săgetător

Te pierzi ușor în multe direcții. Înainte de a începe ceva, stai câteva clipe și focusează-te mental pe ce ai de făcut. Elimină din jurul tău orice îți distrage atenția. 

Capricorn

Chiar și tu începi să te saturi de stat prin casă. Abia aștepți să poți ieși liber și să mergi în locurile preferate. Deocamdată, treaba din casă îți ține mintea ocupată.

Vărsător

Cu Luna și Marte în tranzit prin semnul tău, vei fi purtat de la o extremă la cealaltă. Treci de la frică la curaj imediat și nu știi cum să te controlezi. 

Pești

Vrei să ajuți persoanele nevoiașe, să îți susții prietenii sau o cauză. Așa îți vei ocupa timpul într-un mod benefic și vei evita să exagerezi cu grijile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel